Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 12 mei 2018

De Schepper - De Nieuwe Aarde


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, hoe groter jij denkt, hoe meer jij kunt en gaat Scheppen.

Ik merk, dat jij je Zelf hierin nog steeds erg klein houdt. Klein denken is voor mensen die (nog) niet ontwaakt zijn.

Als jij je iets heel groots voorstelt, voor de Nieuwe Aarde, bijvoorbeeld geen honger en allemaal blije, gelukkige mensen, dan ‘denk’ jij er meteen achteraan, ja, maar dat kan toch nooit zo snel.

En omdat jij deze ‘gedachte’ hebt, heeft jou Scheppingskracht geen duidelijke Intentie meer.

Het verliest aan Kracht. Of je stelt je voor dat er geen doodszieke mensen meer op aarde zijn, alleen gezonde mensen.

Dan is er meteen weer die twijfel die voortkomt uit ongeloof.

Jij alleen kunt dat niet bewerkstelligen (alhoewel….lacht zachtjes). Maar jij en al je Ontwaakte Deeltjes samen wel. Dat is de Kracht van Eenheid.

En wat jij, samen met al je Ontwaakte Deeltjes je ook voorstellen, zolang het is voor de Nieuwe Arde en niet ertegen, werkt dit samen in Eenheid. En er ontstaat een Sprankelende, Lichte Vuurbol van Intenties, die zijn weerga niet kent.

Dus er is niets dat onmogelijk is voor Mij en dus ook niet voor jou.  Mijn geloof in me Zelf en in jou is vele malen groter.

Je mag er dus voor kiezen je kleine denken te laten gaan en je Intenties te zetten voor hoe jij de Nieuwe Aarde ziet en Ervaart, dat geeft er Kracht aan.

En niet de vraag: ‘Hoe – wat – waar en waarom’ nee, Vertrouwen dat alles staat onder regie van Mij, is het enige dat gevraagd wordt.

Dus geef je Geloof en Vertrouwen en laat alles Stromen, zoals het komt en Geloof me, de Blijdschap en het verwachtingsvolle gevoel kan niemand je afnemen, want jij bent een Medeschepper van de Nieuwe Aarde, samen met Mij en je Familie in het Licht in Eenheid.

De Schepper van Al wat Is3 opmerkingen: