Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 28 mei 2018

De Schepper - Unieke Paden


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, het is onmogelijk het iedereen naar de zin te maken. Als je dat wel probeert gaat het ten koste van je Zelf en dat is geenszins de bedoeling.

Jij bent bijna angstvallig bezig alles in je Leven op aarde, bij elkaar te houden. En daar hoort zeker eerst de familie bij.

Die hoor je toch wel bij elkaar te houden, ‘denk’ je! Niets is minder waar.

Familie of niet, het zijn allemaal deeltjes en medereizigers van jou, die, in hun Uniekheid, het volste recht hebben helemaal op eigen Unieke wijze hun weg terug te vinden naar het Licht en de Liefde die ook zij Zijn.

En dat is het waar jij je druk over maakt, ze laten je iets zien, waarvan jij ‘denkt’ te vinden, dat het ze niet terug zal brengen naar het Licht en de Liefde die ze Zijn.

Maar ken jij hun Pad en hun Contract, ook al is het familie? Nee, dat ken jij niet en zij kennen jouw Pad niet.

En dan kan het gebeuren dat er onbegrip naar elkaar ontstaat, want je gelijk halen is toch nog steeds iets wat een grote rol speelt binnen een familie. En dit is toch echt een illusie ding.

Je mag van Mij aannemen dat het zeker arrogant is te noemen, dat jij ‘denkt’ te weten, hoe het bij de ander zit. Dat kun jij niet weten. Wat jij ‘ziet’ met de ogen van je lichaam en ‘denkt’ te weten is de buitenkant.

Dat wat zij jou, ter verdediging van een vermeende aanval, laten zien.

En voordat dit escaleert, mag je bedenken, dat familie kennissen kunnen worden en kennissen familie.

Een altijd, tot nog toe, goede verstandhouding, kan zich helemaal omkeren, omdat eenieder op een punt komt, dat het eigen Pad wordt gekozen. En dat is goed!

Zoveel deeltjes en medereizigers als er zijn, zoveel verschillende Paden zijn er in Uniekheid. En als jij je bezighoudt met je eigen Pad en je deeltjes en medereizigers Respecteert op hun Pad is dat het enige Liefdevolle voor je Zelf dat jij kunt doen lief kind.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: