Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 17 april 2018

De Schepper - Eren is Eenheid

Lieve ogen die dit lezen,

Lief en liefhebbend kind, je Zelf Eren betekent al je deeltjes en al je medereizigers Eren, en al wat leeft, want het is eenvoudigweg wat je bent.

Wie heeft jou ooit verteld, dat het Leven niet uitsluitend Vreugde is?

Jij hebt je Zelf dat aangeleerd om in de illusie te overleven en dat ben je nu aan het verlaten, of je hebt het verlaten.

Ik heb jou uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde meegegeven als wat jij bent, maar jij hebt de keuze gemaakt jezelf klein te maken en gekrompen, om te kijken hoe het zou zijn, om zonder de Herinnering aan Mij te zijn.

Dat is je niet gelukt! Dat kan ook niet, want Onvoorwaardelijke Liefde is het enige dat Waarheid is en Bestaat, omdat jij dat bent.

Alles wat de illusie jou gebracht heeft en nog steeds aanbiedt, mag je laten gaan of afwijzen en wat dan overblijft is Onvoorwaardelijke liefde en dat is wat jij bent, in en door alles.

Als jij je bezighoud met hoe jij je deeltjes en je medereizigers kunt helpen om te Ontwaken, sla jij je Zelf en het Eren van je Zelf over.

Hoe meer jij je Zelf Eert in al jouw Unieke Zijn, hoe meer jij je deeltjes en je medereizigers meetrekt in jouw Blijdschap van het Eren, want jouw medereizigers en al je deeltjes ben jij. En dit is de Waarheid van Eenheid.

Jouw medereizigers en al je deeltjes zijn zelf in staat hun weg naar de herinnering van de Onvoorwaardelijke Liefde die zij zijn, terug te vinden.

Zij hebben hetzelfde gereedschap ter beschikking wat jij hebt, maar doen het en gebruiken dit gereedschap op eigen wijze en in eigen tempo.

Ze hoeven niet gered te worden, of wat dan ook. Mijn Plan is feilloos en laat niemand achter. Dus hoe kan het dan zijn, dat jij ‘denkt’ de hand uit te ‘moeten’ steken naar je medereizigers en deeltjes.

Zij zijn net zo Uniek als jij en laten zien, dat jouw Blijdschap om je Zelf te Eren, echt is en oprecht schept Dankbaarheid en het Vertrouwen dat eenieder de weg terug aflegt, zonder jouw Hulp, maar wel met dezelfde Onvoorwaardelijke Liefde in zich.

Vind jou weg en al je deeltjes vinden dan ook hun weg op eigen Unieke Wijze, hoe mooi is dat.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten