Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 21 april 2018

De schepper - Collectieve keuze


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, de sluier over de illusie, die jij met al je deeltjes en medereizigers gecreëerd hebben, word in elk moment dunner, naarmate de energiefrequentie stijgt.

Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde en elke keer, dat jij je gaat bezighouden met de illusie, word het pijnlijker en confronterender.

Het Grote Geheel heeft Collectief, bewust of onbewust, ervoor gekozen te Ontwaken uit de boze droom, die illusie heet.

Er zijn medereizigers die (nog) steeds onbewust zijn en die met het overleven in al zijn vormen, doorgaan.

Er zijn medereizigers, wiens Hart geraakt is en de deur staat op een kiertje, er sijpelt Licht en Liefde naar buiten en er is angst en verwarring alom.

Jij, die in het Licht en de Liefde van jouw Hart woont en het Hart volledig geopend heeft, kan alleen maar Liefde en Licht sturen en in elk moment over en om de aarde stralen.

Eerlijk en Oprecht en Liefdevol reageren op elke situatie waarin je beland, want alles vertelt je iets. En dan mag je iets betekenen vanuit de het Licht en de Liefde die jij bent.

Altijd Liefdevol reageren in elke situatie, een toeschouwer zijn, vanuit het Licht en de Liefde van je Hart, zonder oordeel, want jouw Hart kent geen oordeel.

Jij bent Licht en Liefde. Want het is het enige dat ECHT BESTAAT!

Als jij dit het middelpunt van je Leven laat zijn, kom je aan overleven niet meer toe, dat heet namelijk Overgave aan het Leven.

Alles wat je nodig hebt, komt naar je toe. Alles dat je nodig hebt te weten, word aan je geopenbaard, op het moment dat jij eraan toe bent.

Alles is goed, zoals het is, want als dat niet het geval was, dan zou het wel anders zijn.

In jouw wereld is alles Volmaakt, Heel en Compleet.

In Eenheid is dit de enige en Ultieme Waarheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten