Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 22 april 2018

De Schepper - Aanvaarding


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, als jij Aanvaard, werkelijk Aanvaard zonder uitzondering, dat jij in Eenheid met al wat Leeft, Onvoorwaardelijke Liefde BENT, dan ben jij Onaantastbaar voor de illusie.

Niets van de illusie kan dan nog bij jou binnen komen, omdat jij volledig bent opgenomen in het Licht en de Liefde van je Hart.

Het heeft dus alles te maken met Overgave, Vertrouwen en Geloof dat Onvoorwaardelijke Liefde is wat jij bent in Eenheid, voor Eeuwig.

En als jij dan door het venster van je Hart naar de illusie kijkt, ben jij een toeschouwer, die kijkt naar een drama spel wat zich aan het uitspelen is.

En dan vloeit je Hart over van Compassie en Liefde die zich uitspreidt door en rond Moeder Aarde en alles wat zich daar afspeelt in de laatste akte.

Omdat jij Onvoorwaardelijke Liefde bent en dat altijd bent geweest en zult blijven en jouw Geloof daarin rotsvast is, zul jij niet alleen de voorloper zijn, voor diegene die na jou komen, maar ook een grootse Medeschepper voor het Nieuwe Paradijs op Aarde.

Waar jij staat heb jij zo een enorme impact op al jouw medereizigers, wiens Hart (nog) gesloten is, daar kun jij je (nog) geen voorstelling van maken.

Harten springen open en gaan de paden bewandelen die jij geplaveid hebt, zodat ze gemakkelijker de weg kunnen vinden naar het Licht en de Liefde die ze zijn.

Jij bent geweldig en buiten proporties Geliefd en Fantastisch. Kijk in de spiegels om je heen en je ziet de weerspiegeling van je eigen Licht en Liefde en Kracht en alles wat daarbij hoort, in Eenheid.

Deze gehele weerspiegeling is jouw Leven, waar jij de volledige verantwoording voor hebt genomen.
En daarom weet jij altijd zeker, dat jij altijd op de juiste plaats bent en bezig met de juiste bezigheid, in elk moment in jouw Uniekheid.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten