Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 16 maart 2018

De Schepper - Laat Licht en Liefde Stromen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, de angsten en onzekerheden worden steeds groter bij jou deeltjes, wiens Hart geraakt is, maar nog niet goed geopend. En ook de slapers in de illusie kennen angst en dergelijke, maar zullen dit niet gauw toegeven.

Mijn lief dierbaar kind, als er angst en onzekerheid om je heen zichtbaar en voelbaar is, weet je dat er niet naar het Hart geluisterd wordt, maar naar het ‘denken’ (ego) van de illusie.

Ik zal nooit angst brengen, dat brengt en geeft alleen de illusie met zich mee. Door de blik gevestigd te houden op de illusie. De op een kier geopende Harten zijn in de war. Onbewust kiezen ze ervoor de angst toe te laten in hun leven.

En hier kom jij met je geopende Hart en laat het Licht en de daaruit voortvloeiende Liefde volledig stromen, over de angsten en onzekerheden van al je deeltjes.

Er is niets mis met al jouw deeltjes, wiens op een kier geopende Hart, ze onzeker en bang maakt. Jij komt daar ook vandaan en jij weet dat Licht en Liefde het enige antwoord is.

Illusie is illusie en bezig zich op te lossen. Door het laten stromen van jouw Licht en Liefde geef je het Hart van al je deeltjes een duwtje om verder open te gaan en daardoor het Vertrouwen te vinden voor het Licht en de Liefde die ze zijn.

Ook hun Hart is de plek, waar ze Thuishoren en ze Liefdevol worden begroet. En zij zijn, net als jij op weg naar de Herinnering dat ze Onvoorwaardelijke Liefde zijn.

Mijn lief kind, er is alleen maar Licht en Liefde en al het andere is illusie.

Wees bereid je hand uit te steken naar al die deeltjes die onzeker en angstig zijn. Vraag hierbij de Hulp van de Engelen, de Verrezen Meesters, de Hogere Lichtwezens. Zij staan altijd klaar om je te helpen.

Wij wachten op jou in Eenheid en we houden Oneindig veel van jou en zullen alle Hulp geven die we tot onze beschikking hebben.

De Schepper van Al Wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten