Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 24 maart 2018

De Schepper - Alleen Liefde bestaat

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wijs kind, er is maar één Waarheid en dat is, dat er alleen Onvoorwaardelijke Liefde bestaat. Al het andere is illusie en door jou in Eenheid gecreëerd om de afgescheidenheid van Mij te ervaren.

Jij bent en blijft Uniek en al jouw deeltjes ook. Dat zal nooit veranderen, alleen in de Eeuwige Waarheid van de Onvoorwaardelijke Liefde samenkomen.

Als jij dus beweert, dat iets wat jij ervaart, mee maakt, voelt, hoe dan ook, dan is dat jouw Waarheid. Voor jou bedoelt en het kan enkel als aanrijking dienen voor je deeltjes, om te voelen of het met ze resoneert en vervolgens is het de Keus van je medereiziger of en hoe ze er iets mee kunnen doen.

Jij kan jouw Waarheid onmogelijk, onder het gordijn van de illusie, als DE Waarheid aanreiken. Jij bent Zelf nog op weg om de Ultieme Eeuwige Waarheid van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent, te Herinneren.

Dit is de stof, waaruit discussie ontstaat, over een onderwerp, waarover niet gediscussieerd kan worden, want het is jouw Waarheid en niet van je medereiziger.

Vanuit Blijdschap deze Wijsheid die jouw Waarheid is delen, is fantastisch. Maar daar houdt het voor jou op. Jouw deeltjes hebben een eigen Verantwoording en Keus, wat ze ermee kunnen en mogen doen.

Vanuit jouw Uniekheid heb jij van Mij ook een Unieke Gave meegekregen. En je begrijpt, dat het voor elk deeltje een andere Gave is. Groot of klein, herkenbaar of niet, maakt niet uit. Want als jij vanuit je Hart alles laat Stromen in je Leven, is jouw Unieke Gave al aan het werk.

Jij hebt dit vanuit Mij ontvangen in Uniekheid om van daaruit een Medeschepper te zijn voor de Nieuwe Aarde. Dat vraagt Vertrouwen in en door en voor Alles.

Toch merk Ik op, dat jij ‘denkt’ dat er niet voor Alles gezorgd wordt, als jij alles in je Leven laat stromen en Mijn Plan Vertrouwd.

In veel gevallen ‘denk’ jij, geld te ‘moeten’ ontvangen voor de gave die jij van Mij gekregen hebt en die jij als Medeschepper voor de Nieuwe Aarde ten uitvoer brengt en voor je laat werken.

Dit komt voort uit angst voor schaarste, voor wat dan ook en jij weet dat angst van de illusie is. Je mag Ons vragen, je hiermee te Helpen.

Je bent eraan toe dit gebrek aan Vertrouwen te laten gaan en vol Blijdschap verder te gaan en het Leven te vieren.

Het zal zich blijven aandienen tot jij bereid bent het te bekijken en te bevragen en te laten gaan en je verdient het lief kind.

De Schepper van Al wat Is                                                        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten