Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 25 maart 2018

De Schepper - Licht en Liefde


 Lieve ogen die dit lezen,

Onvoorwaardelijke Liefde is Allesomvattend mijn lief kind, maar het is nog mooier als je zeker mag weten dat je Onvoorwaardelijke Liefde BENT.

Hoe mooi is dat en hoe Blij maakt je dat, te weten dat jij Allesomvattend bent.

Dat er maar één van jou Bestaat en jij Uniek bent en met jouw Unieke Gave van Mij gekregen, als Stempel met jouw Uniekheid. Met dit Unieke Stempel mag jij Moeder Aarde en al haar Inwoners helpen het Paradijs op Aarde terug te brengen in Herinnering!

Al jouw Deeltjes hebben een Uniekheid in zich, die geen enkel ander Deeltje bezit. De Uniekheid van ieder Deeltje is het enige onderscheid.

En jij kunt niet gemist worden, maar ook dat vogeltje niet en die muis en dat korreltje zand of die ster aan de hemel. Allemaal Deeltjes van jou in hun Uniekheid en toch EEN.

Hoe Fenomenaal en Indrukwekkend is dit en alles vanuit Mijn Liefdesenergie geschapen. Dus alles IS Liefde, iets anders bestaat niet.

Hoe zou jij dan niet van je Zelf kunnen houden? Dat is niet onmogelijk, als jij dit helemaal op je in laat werken.

Van je Zelf houden is van het Grote Geheel houden en van al je Deeltjes. Ook van die zandkorrel en dat vogeltje en die ster en ga zo maar door.

Alles is doordrenkt met Liefdesenergie en als je dat ten volle gaat beseffen, raak je in Extase van zoveel Licht en Liefde.

Het is onmogelijk hieraan voorbij te gaan en net te doen alsof dit ‘geklets uit de nek’ is, zoals jij dat soms noemt.

Dan ga je aan een Essentieel punt voorbij, namelijk, dat Ik vanuit Mijn Liefdesenergie en dus ook jij geen fouten maakt, want dat ken Ik niet en jij dus ook niet.

Wij zijn EEN voor Eeuwig en alle Bestaan dus ook in deze wereld met de Essentie van Licht en Liefde.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: