Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 22 maart 2018

De Schepper - Uniekheid in Eenheid


Lieve ogen die dit lezen,

De Innerlijke Wereld verschilt niet van de Uiterlijke Wereld, lief kind.

Als jij er volledig voor Kiest, dus een Keuze maakt voor je Innerlijke Wereld, dan geef je tevens de bereidheid af, alles te laten gaan, wat je daar in tegen houdt, zodat er alleen Onvoorwaardelijke Liefde overblijft.

En dat, mijn lief kind is in de Uniekheid van elk deeltje verschillend. Omdat de momenten in de illusie voor jou en elk deeltje in Uniekheid, verschillende Ervaringen hebben gebracht.

En die verschillende Ervaringen hebben voor Unieke overlevingsmechanismen gezorgd en voor Unieke maskers.

Hoe Uniek en Enig ben je dan? Daarom is het ook onmogelijk om in je eentje dit alles te laten gaan, al ben je daartoe bereid.

Wij in het Licht kennen jouw Uniekheid en die van al je deeltjes. En Wij staan met zijn Allen klaar, vol Onvoorwaardelijke Liefde om jou ‘aanvragen’ en die van al je deeltjes te ‘verwerken’, dat wil zeggen, ze te laten verdwijnen.

Zodat je NOG dichter komt bij de Herinnering van wie je bent en waar je Thuis is, in elk Moment.

En, lief kind, dat dit met vallen en opstaan gepaard gaat is heel begrijpelijk, want als het ene is ‘verdwenen’ staat het volgende alweer voor de deur. De verhoging en versnelling van de Energie werken hieraan mee.

Dat kan frustrerend en zeer vermoeiend zijn voor jou! Maar je kunt er ook voor Kiezen, jezelf te verwennen, door je Rust te nemen. Naar je Hartcentrum te gaan om daar je Energie op te laden.

Veel water te drinken, om je lichaam van binnen schoon te maken. Goed en zuiver eten tot je te nemen.

En het allerbelangrijkste, van je Zelf te houden vol Compassie. En als dat gevoel (nog) niet constant is, maak je dan niet ongerust.

Weet dat je niet in de steek wordt gelaten, of achter wordt gelaten of wat dan ook. Je Hart staat open en een eens geopend Hart kan zich niet meer sluiten.

Kies dus steeds opnieuw voor het Licht en de Liefde van je Hart en wees Liefde en reageer altijd Liefdevol op elke situatie.

Jij met al je deeltjes, bent een baken van Licht en Liefde voor de Moeder Aarde en al Haar Leven.

Er wordt Oneindig veel van je gehouden, er bestaat alleen Liefde, en het is wat je bent. Er is niets anders, alleen in jouw verbeelding!

En daarom is in elk moment alles goed, want alles verloopt volgens Gods Plan en die kent geen fouten.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: