Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 23 december 2017

De Schepper - Zegevieren

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Dierbaar kind, als je met de ogen van het Licht en de Liefde van je Hart naar Moeder Aarde kijkt, zie je heel iets anders dan wanneer je door de ogen van je lichaam kijkt. De ogen van je lichaam staan voor beperking van je zicht.

Als jij door de ogen van je lichaam kijkt zie je chaos, de presentatie van de illusie, dat kunnen de ogen van je lichaam alleen maar zien.

En als je dan kijkt met dezelfde ogen naar het nieuws en beluisterd met de oren van je lichaam, die ook voor beperking staan, zie en hoor je uitsluitend de rampscenario’s en rampen voorspellingen.

Bijna nooit zie of hoor je in het nieuws, met de ogen en de oren van je lichaam, iets positiefs, dat kan ook niet, want het staat (nog) steeds onder curatele van mensen, die (nog) niet beseffen, dat ze verloren hebben, want het Licht en de Liefde zegeviert altijd!

Kun of wil jij dat (nog) niet zien, dan doe je niets liever, dan proberen de macht, die je ‘denkt’ te hebben, weer terug te krijgen.

Maar Ik kan je verzekeren dat dit geen onderdeel is van Mijn plan, want dit ‘denken’ en de plannen ervan zijn niet gestoeld op Onvoorwaardelijke Liefde.

Maar als jij mijn lief kind, luistert en kijkt met de ogen en de oren van je lichaam word je meegezogen de chaos in en dat verdien je niet en daar hoor je niet, het is illusie die zich uitwerkt in het groot.
Jij bent in Uniekheid en Eenheid niet van de illusie.

Je mag ervoor kiezen geen nieuws te beluisteren of te lezen. Maar je mag ervoor kiezen Moeder Aarde en al haar Leven, te omringen met een Hart vol Compassie vanuit het Licht en de Liefde van je Hart Centrum.

En dat gaat alleen lukken als je met de ogen en de oren van je Hart en de Kracht van de daar aanwezige Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht werkt en straalt.

Als je door het venster van je Hart kijkt naar de illusie, krijg je een heel ander beeld. Hou het venster van je Hart goed schoon, door Zuiver te werken.

De ogen en de oren (gevoel/intuïtie) van je Hart laten je in het Licht en de Liefde zien en horen, dat de illusie heel hard bezig is, zichzelf uit de markt te werken, om het maar zo te zeggen.

En je mag Mij geloven dat er nog veel meer uit is te werken en aan het Licht zal komen, waardoor de chaos nog groter zal worden.

Maar jij bent sterk en je bent een Voorloper voor diegenen die je wensen te volgen, de angst achter zich latend en zich voegend bij het steeds groter wordende Vredesleger.

Hoe mooi is dat om daarbij te horen en vanuit het Licht en de Liefde van je Hart te zien dat alles ineenstort om opnieuw opgebouwd te worden door het Vredesleger. Het bouwen van het Nieuwe Paradijs op Aarde loopt in gelijke tred met het verdwijnen van de illusie.

En dat is wat jij en al je deeltjes doen, bouwen aan een nieuw Paradijs op Aarde en geloof Me, het Zegevieren is allang in volle gang.


De Schepper van Al Wat Is 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten