Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 25 december 2017

De Schepper - Verticale Lijn

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wijs kind, de Verticale Lijn van het Christusbewustzijn is zich aan het uitlijnen. Geholpen door het Lichtfeest van deze maand.

Dat betekent dat jij en jou mede Lichtwerkers en medereizigers steeds meer in het midden van het Kruis zijn en blijven, waardoor de horizontale tijdslijn steeds sneller en verder naar het Midden wordt getrokken.

Er wordt dus door jou in Uniekheid en Eenheid steeds opnieuw gekozen voor het Christusbewustzijn die de Verticale Lijn steeds Sterker maakt, omdat zich steeds meer Zielen aansluiten in het Midden.

De Christusenergie wordt hierdoor steeds Sterker en het Bewustzijn steeds groter dat er alleen Licht en Liefde bestaat en het Midden dit voortdurend bevestigt.

Jij wordt hiervoor in Uniekheid en Eenheid op handen gedragen en bejubeld en jouw uitbreidende Energie scheidt zich steeds meer af van de lagere energieën.

Jouw Blijdschap en jouw gevoel van Rust en Evenwicht groeit in elk moment, omdat jij in Uniekheid en Eenheid de last van de lagere energieën achter je hebt gelaten.

Deze lagere energieën werken zich toch wel uit, ook zonder jouw bemoeienis, want dat is nodig om gelijk te komen met de Verticale Lijn van het Christusbewustzijn.

Hoe mooi is het om hieraan als Medeschepper en Voorloper mee te kunnen werken, want jij weet dat het Licht en de Liefde het enige middel is om de lagere energieën naar het Midden te halen.

En de Zegeviering is en blijft voor Eeuwig een Waarheid, die de Ascentie in een lichaam mogelijk maakt en alles verloopt helemaal volgens Mijn Plan

Onze Liefde vanuit het Licht voor elkaar maakt dit in Uniekheid en Eenheid mogelijk, want Liefde KAN niet falen. NOOIT!!!


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten