Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 22 december 2017

De Schepper - Houden van....

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, hoe gemakkelijk zeg jij: ‘Ik hou van jou’!
En hoe gemakkelijk zeg je dat tegen je Zelf, als je in de spiegel naar je Zelf kijkt?

En als je het zegt, tegen wie dan ook: ‘Meen je het dan echt, of is het maar een cliché’?

Denk je erbij na, voordat je het zegt, of zeg je het omdat het werkelijk gevoeld en gemeend is?

Dit zijn vragen, zonder een oordeel. Dus die kant ga je niet uit. Ik zou graag willen aanvoeren, dat het vaak gebruikt wordt als een ondoordacht iets. Waarbij je het meent, maar in dat moment gedachteloos bent.

Wat is ‘houden van’? Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat betekent het voor jou, als je het zegt of als het Tegen je gezegd wordt? Als jij het uitspreekt, meen je het dan ook? En als het tegen je gezegd wordt, geloof je het dan ook?

Eigenlijk zijn het allemaal vragen die alleen in je Hart beantwoord kunnen worden. Want Liefde is wat jij bent!

En toch gebeurt het regelmatig dat jouw gevoel bij het uitspreken niet meegenomen wordt. En dat is het moment, waar je stil mag blijven staan, zodat je de tijd krijgt om te gaan voelen, wat je gaat zeggen.

Het is niet de illusie waar je tijdens deze momenten in zit, maar ook niet je Hart, want dan zou je WEL voelen, wat je van plan bent te gaan zeggen.

Dus waar ben je dan? Ik noem het graag de ‘tussenwereld’!

Door gehaastheid, vinden dat je te veel te doen hebt, gepakt worden door het leven en er niet meer bij stil staan. Het stroomt niet meer want daar krijgt het niet de kans voor.

Je aandacht huppelt ergens achteraan en je doet gewoon. En toch is het geen illusie, maar een niet geïnteresseerdheid in je Zelf en dus ook niet in de ander.

Hoe kan je hieruit komen, door te stoppen met ongeïnteresseerdheid, stil te staan bij wat je aan het doen bent en de keus maken het synchroon te laten lopen. Het is en blijft een keus lief kind.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten