Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 21 februari 2018

De Schepper - Samenwerking en OpenheidLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, jij denkt nog te vaak dat jij de enige bent die in het Licht en de Liefde van je Hart woont, maar niets is minder waar. Heel veel deeltjes van jou zijn ook reeds Ontwaakt op eigen Unieke Wijze.      

Bovendien, zolang je nog onder de sluier van de illusie zit, kun je niet constant in het Licht en de Liefde van je Hart wonen.

Je kunt wel, bij elke belangrijke beslissing of reactie of actie die je gaat nemen, ervoor kiezen dit vanuit het Licht en de Liefde van je Hart te doen. Jouw Centrum van Kracht is daar altijd aanwezig.

Alles is altijd gebonden aan een Keus, want die Keuzevrijheid blijft bestaan zolang de sluier er is.

Je hebt niet alleen je gehele Lichtfamilie om je te steunen en te helpen, vanuit het Licht, maar je hebt dus ook elkaar.

Niet alleen het grote Licht vanuit het Liefdevolle Hart, dat jij met al je deeltjes in Eenheid verspreid, is belangrijk, maar ook de Hulp en de Samenwerking en Openheid en het uitspreken naar elkaar, is minstens net zo belangrijk.

Ik hoor je vaak zeggen, dat je zo weinig mensen in je omgeving hebt, waarmee je hierover kunt praten.

Hoe zou dat komen, denk je? Je schept je eigen wereld waarin je leeft en als jij blijft ‘denken’ dat jij geen mensen om je heen hebt, dan verteld je dat iets over je Zelf.

Laat jij zien waar jij voor staat? Weten de mensen in je leef omgeving waar jij mee bezig bent? Laat jij de Liefde zien die jij bent?

Of ben jij nog steeds bezig verborgen te houden, wie en wat jij werkelijk  bent? Ben je (nog) steeds iemand die bang is om afgewezen te worden of gek verklaard?

Je mag daar over nadenken en invoelen, zodat je weet, wat er zich precies binnen in jou afspeelt.

Maar het is en blijft een Keuze lief kind en wat je Keus ook is, Ik houd Oneindig veel van jou. Heb dus je Zelf ook Lief en laat weten en Zien, waar je staat en wat je bent.

Onvoorwaardelijke Liefde, want er is niets anders.

De Schepper van Al Wat Is


2 opmerkingen: