Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 9 december 2017

De Schepper - Uniekheid in Eenheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Unieke en Liefdevolle kind, jouw Uniekheid is wie jij BENT. Er is geen tweede Uniekheid zoals jij, dat zou niet kunnen.

Jouw Uniekheid is benoembaar als: ‘Ik BEN….’!!

Bij ‘Ik Ben….’, kun je alles invullen, want het geeft alles weer dat jij BENT. Ook dat kan niet anders, want jij komt uit Mijn Energie voort, dus ben jij Mijn Energie en niets anders. Jij bent Mij, dus de Goddelijke Energie waaruit jij bent voortgekomen.

Jij bent ALLES, omdat IK ALLES ben, Mijn Energie is uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde, dus alles wat uit Mij voortkomt is Onvoorwaardelijke Liefde en krijgt een Uniekheid mee.

In de zin van uiterlijk ben jij geen boom, want dat is de Uniekheid van de boom, maar wat betreft de Onvoorwaardelijke Liefde die Ik ben en waaruit de boom is gekomen, zijn de boom en dus ook jij Onvoorwaardelijke Liefde. En dat is de Eenheid.

Eenheid bestaat dus in de Onvoorwaardelijke Liefde, waaruit alles voortkomt.
Een bloem is geen boom. En een ster is geen zee en ga zo maar door. Maar ze komen allen voort uit Mijn Onvoorwaardelijke Energie van Licht en Liefde.

Alles komt voort uit de Onvoorwaardelijke Energie van Licht en Liefde en IS dus Energie van Onvoorwaardelijke Licht en Liefde. Er Bestaat niets anders, want al dat er is komt voort uit Mijn Energie, in Uniekheid Geschapen.

Jij bent in jouw Uniekheid uit Mijn Energie van Onvoorwaardelijk Liefde voortgekomen en jouw Uniekheid is dus jouw ‘Ik Ben’!

Ga hierover mediteren en probeer deze Eenheid in Uniekheid in je Hart te voelen, want alleen daar is ze bereikbaar. Hoe Uniek is dat??

Ga je eigenheid omzetten in Uniekheid die voortkomt uit de Energie van Onvoorwaardelijke Liefde.

En accepteer dat al je medereizigers uit Onvoorwaardelijke Liefde en Licht zijn voort gekomen, welke rol ze ook (nog) spelen.

Zolang deze rollen er nog zijn, zijn ze nog nodig in de illusie, anders waren ze er niet.
Houd ze dus niet vast en geef ze vervolgens voeding, door er een oordeel over uit te spreken of te ‘denken’! Dan zullen ze verdwijnen en niet eerder.

De Schepper van Al wat Is
2 opmerkingen: