Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 7 december 2017

De Schepper - Luisteren

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, wat een ongerustheid over je gezondheid. Veel pijn in je lichaam, het vliegt heen en weer. Je gewrichten doen zeer, het vocht blijft in je benen en voeten zitten, je voelt je ziek, slaapt slecht of heel vast, hebt duizelingen en ga zo maar door.

Je weet lief kind, dat dit een hele sterke Energie maand is. Er gebeurt heel veel met en in je lichaam. Jouw geest kan het vaak nog net bijbenen, maar je lichaam niet, je celletjes hebben tijd nodig om deze sterke energie├źn te integreren.

Dat betekent goed luisteren naar wat je lichaam je verteld. Je lichaam communiceert met je. Het laat je weten wanneer het tijd wordt om een kleinigheidje te eten, veel water te drinken, niet tegelijkertijd, maar wel regelmatig.

Het verteld je welk eten het behoefte aan heeft, en de hoeveelheid. Wanneer het tijd is om je rust te nemen en wanneer het tijd is voor activiteit. Hoe meer je dit negeert, hoe minder goed jij je gaat voelen. Het is een keus.

Het gaat in deze niet om wat een ander vindt of doet, maar om wat voor jou goed is en goed voelt.

Niemand weet beter wat het allerbeste voor jou is dan jij Zelf, luister dus en negeer geen signalen.

Houd een bepaalde klacht niet op te bestaan, geef er dan aandacht aan, je lichaam wil je iets vertellen. Luister en negeer het niet.

Duurt de klacht voort, ga dan naar een dokter en laat het bekijken, maar in negen van de tien gevallen zal er niets gevonden worden.

Word er wel iets vastgesteld, neem dan niet klakkeloos de medicijnen aan die voorgeschreven worden, maar raadpleeg eventueel een arts die naar het geheel kijkt en niet alleen naar je lichaam.

Je mag bedenken lief kind, dat dit alles een keus is en jij, als je goed naar je Hart luistert elk antwoord kunt ontvangen, dat je nodig hebt en je mag bedenken, dat angst van de illusie is en zeker geen raadgever als het om je lichaam gaat.

Er word Oneindig veel van je gehouden en alle Hulp is aanwezig voor jou als jij erom vraagt.
Het is een kwestie van Vertrouwen en dan mag je Zeker Weten dat je Geleid wordt naar wat voor jou het Allerbeste is.


De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen:

  1. Het klopt als een bus. Alles wat je beschreef. Een mooi en juist artikel. Dank je wel! Warme groet, Nicolette.

    BeantwoordenVerwijderen