Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 11 december 2017

De Schepper - Goddelijke Weerspiegeling

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, Heilig kind, zoals alles wat jij ziet een Weerspiegeling is van je Zelf, je Goddelijke Zelf, zo is de Engel op het plaatje een Weerspiegeling van jou. Alles is een deel van jou en dus een Weerspiegeling.

Een boom, laat zijn weerspiegeling zien in het water. Glorieus en Majestueus en dat ben JIJ. De boom is deel van je Zelf, je Ik Ben….!

Zo ben jij in elk moment vanuit je geopende Hart, een deel van ALLES wat jij ziet. Je krijgt in elk moment je Goddelijkheid Weerspiegelt van je omgeving en deze Weerspiegeling verspreid zich over Moeder Aarde en al haar leven, in elk moment van je Bestaan.

Het is Heilige Heeling in elk moment, niet alleen voor je Zelf, maar zeker ook voor het Grote Geheel. Jouw ‘Ik Ben….’ Heelt in elk moment alles in de Allesomvattende Liefde.

Je bent een Majestueuze en prachtige en Goddelijke Weergave, Weerspiegeling van wie je bent in elk moment.

En door jouw Weerspiegeling zal de weg voor velen een gemakkelijke weg zijn, die jij Verlicht en bereisd hebt en geplaveid vanuit het Licht en de Liefde van jouw Hart in Uniekheid en Eenheid.

In elk moment gebeurt dit! Waar jij je ook bevindt of waarmee jij je ook bezighoudt in elk moment.

Je Goddelijke, Majestueuze Spiegeling is altijd bij je, want het is je ‘Ik Ben…’!!!

Jij weerspiegelt je Goddelijkheid door alles en om alles heen, vanuit je Goddelijke Zijn.

Jij bent degene die jou hier gebracht heeft en jij bent degene die zichzelf verder brengt in de Herinnering van het Unieke Zijn in Eeuwigheid.

Niets of niemand kan daar ooit verandering in aanbrengen, want Goddelijkheid is niet aan verandering onderhevig, alleen aan Eeuwige evolutie.


De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: