Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 13 december 2017

De Schepper - De Scheppingskracht

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Onmisbaar kind, jij hebt voor alles op Moeder Aarde een benaming, je hebt vele gezegdes om iets weer te geven.

Jij zegt bijvoorbeeld: ‘Leven en laten leven’ en ‘Ieder zorgt voor zich en God voor ons allen’! En zo kun je er nog vele bedenken.

Er zit verschil tussen iets beleven of iets Ervaren. Als je iets beleeft, ga je naar de speeltuin of de kermis of je gaat naar een Musical of de film.

Dat beleef je, maar het is niet een Ervaring rijker, zoals jij ook vaak zegt. Je bent pas een Ervaring rijker, als je er Wijsheid uit gehaald hebt. Zodat de Ervaring zich niet hoeft te herhalen.

In de illusie is leven, overleven, dat weet jij. En als jij deze overlevingservaringen doorhebt, ben je een Ervaring rijker en heb je de Wijsheid eruit gehaald. En ga je Leven in plaats van overleven, omdat je weet, dat overleven herhaling betekent.

Dat geld ook voor bovengenoemde gezegdes. Leven en laten leven is iets moois vanuit het Licht en de Liefde vanuit het Hart gezien. Van daaruit weet je, dat het Respect betekent voor het Pad van je Medereiziger.

In de illusie wordt het vaak ondoordacht gebruikt, meer om een medereiziger terecht te wijzen, die het niet met je eens is. In alle gevallen wordt het niet gebruikt en begrepen zoals het bedoeld is.

‘Ieder zorgt voor zich en God voor ons allen’ is een typerend gezegde wat de overleving aangeeft die de illusie met zich meebrengt.

Wonend in je Hart weet je, dat voor je Zelf zorgen betekent dat je voor het Grote Geheel zorgt en omgekeerd. En dat het nooit de bedoeling is te zorgen voor wat en wie dan ook, ten koste van je Zelf.

Toch weet je, dat er door Mij voor jou gezorgd wordt en dat het je aan niets zal ontbreken. Een paradox, want het geven van Ervaringen die jou uit de illusie leiden, horen daar ook bij en komen dus voort uit Onvoorwaardelijke Liefde.

Het is en blijft Mijn Plan, dat ten uitvoer gebracht wordt in elk moment, maar jij blijft jouw Keuzevrijheid houden in alles.

Hieruit ontstaat de Verantwoordelijkheid voor je gedachten, gevoelens, woorden, daden, acties en reacties.

Je gaat beseffen dat jij het bent die je Zelf in de vergetelheid heeft laten zakken en dat jij het bent, die je Zelf, via jouw Keuzes, hier weer uit leidt.


De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen:

  1. Hoop weer snel een te zijn met de schepper van liefde het is hart werken aan mezelf maar heb er alles voor over.

    BeantwoordenVerwijderen