Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 16 november 2017

De Schepper - Onze Energie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wijs kind, de Tsunami van Liefde die bestaat uit Mijn Energie, de Energie die ik ben, aangevuld met de Energie van Allen vanuit het Licht, neemt steeds intensere en dieper doordringende vorm aan.

En jij bent uit Mijn Energie voortgekomen dus is de Tsunami van Liefde ook een deel van jou in Uniekheid en Eenheid. Jij hebt er in Uniekheid en Eenheid voor gezorgd dat deze Tsunami van Liefde een uitbreiding ondergaat, die zijn weerga niet kent. Als Hulp bij de verhoging en versnelling van de binnen komende Energie├źn.

Jij hebt er in Uniekheid en Eenheid voor gekozen hierin een Voorloper te zijn, die de weg vrij maakt voor hen die ervoor kiezen te volgen. En dat is vanuit het Licht een prachtig Schouwspel, waarin en waaraan eenieder die daar behoefte aan heeft, zich kan laven.

De dorst naar Onvoorwaardelijke Liefde en geopende Harten die dit uitstralen is ongekend. De angsten en de paniek is groot voor hen die verdwaald zijn in de illusie. Hun Harten kunnen zich uitsluitend openen als ze het gevoel bereikt dat er een vangnet van Onvoorwaardelijke Liefde, voor ze aanwezig is in elk moment.

Daarom is het ook zo belangrijk om Liefdevol te zijn in elke situatie en onder alle omstandigheden en je Zelf niet de kans geven een Oordeel te hebben.

Het is als een geheel brandend huis, waar een vangzeil aanwezig is om de mensen op te vangen die zich in delen van het huis bevinden waar ze niet meer uit vandaan kunnen komen. Tenminste, in hun paniek en overheersende angst ‘denken’ ze dat de mogelijkheid er niet is.

En dan ben jij er, in Uniekheid en Eenheid als een stralende Bol van Licht en Liefde om de angst en de paniek op te nemen in het Licht en de Liefde en er te zijn voor degenen die het gevoel hebben dat ze alleen staan.

Jij bent geen Liefde in wording, maar jij BENT Onvoorwaardelijke Liefde, en al jouw medereizigers die zich verlaten voelen en niet begrijpen wat er aan de hand is, hebben je nodig in jouw Uniekheid en Eenheid.

En de Rust en de Kalmte en de Liefde en het Licht dat jij in je Uniekheid en Eenheid uitstraalt zal je medereizigers naar je toe trekken die behoefte hebben aan jouw Uniekheid, precies volgens Mijn Plan.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten