Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 15 november 2017

De Schepper - Een Geschenk

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, mooi en dierbaar kind, het gebeurt je regelmatig dat jij een cadeau krijgt van een medereiziger en je gelijk bezwaard voelt. Je krijgt dan het gevoel dat je iets terug hebt te geven, want je wilt geen ‘verplichtingen’!

Maar het is een ‘overtuiging’ lief kind, die je meegenomen hebt vanuit de illusie. Het is weer een ‘overtuiging’ die je aangereikt wordt om als dusdanig te (h)erkennen.

Iets ontvangen, kado krijgen, geeft jou de gelegenheid om je medereiziger de Blijdschap van het Liefdevolle geven te laten ervaren, want dat is een wisselwerking waar jij ook Blij van wordt.

Je gaat ervan uit, ALTIJD, dat de Intentie van het geven Zuiver is. Mocht het zo zijn dat je ‘voelt met je Hartgevoel’ dat de ander ‘iets’ terugverwacht, dan neem je dat als kennisgeving aan en ‘weet’ dat het de plek is waar je medereiziger staat.

Je doet niets, je zegt niets, je neemt vol Blijdschap het Geschenk aan en laat daarmee zien, dat je er ECHT blij mee bent.

Jij mag laten zien dat je vanuit het Licht en de Liefde die je bent, het Geschenk in ontvangst neemt. En je respecteert je medereiziger, in het moment van het Geven. Je mag ALTIJD van het goede van je medereiziger uitgaan. Daarvoor ben je op Moeder Aarde in deze tijd.

Als jij de Gever bent, geef je het Geschenk vanuit het Licht en de Liefde van je Hart, in de wetenschap dat Geven en Ontvangen hetzelfde is. Want wat je schenkt aan je medereiziger, schenk je ook aan je Zelf. En wat jou geschonken wordt, schenkt de gever ook aan zichzelf.

En dan ga je voelen dat de Blijdschap van het Schenken, het Geschenk is vóór jou, dan mag je beseffen dat Geven en Ontvangen hetzelfde is. Je voelt je dan voldaan, want je hebt een Prachtig Geschenk van Onvoorwaardelijke Licht en Liefde en Blijdschap terugontvangen.

Dan hoef je niets meer, bestaat er geen weegschaaltje waarop gewogen wordt wat de een voor de ander doet, of geeft. Nee, dan gaat het om de Pure Blijdschap van het Geven en het Ontvangen.

Dit mag je toepassen op elke Interactie met je medereiziger en je Blijdschap en Dankbaarheid zal geen grenzen kennen.

Dat is een belofte van Mij aan jou en al je deeltjes. Respect voor elkaar en Begrip en Mededogen zullen dan heel normaal zijn en blijven.

Er bestaat alleen maar Liefde en het IS wat jij bent in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten