Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 17 november 2017

De Schepper - Waarheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn dierbaar kind, er is maar één Waarheid en dat is Onvoorwaardelijke Liefde. Iets anders bestaat niet!

En jij bent uit de Onvoorwaardelijke Liefdesenergie, die Ik ben geschapen. Dus is de Energie waaruit jij bestaat ook Onvoorwaardelijke Liefde.

Het is een Boodschap die Ik vanuit Mijn Onvoorwaardelijke Liefde zal blijven verspreiden met jij in de Kern, want jij bent Mij in elk moment.

Alles is energie, de energie van negativiteit kan niet bestaan zonder de positieve energie van Liefde, het zijn elkaars tegenpolen en toch kan het een niet zonder het ander. Het mag weer in Licht en Liefde, in Uniekheid en Eenheid worden opgenomen, niet als afzonderlijke elementen, maar als Geheel.

De negatieve Energie wordt omgezet naar positieve Energie. Op Moeder Aarde betekent dat ‘kiezen’. Maar dan heb je het nodig het als dusdanig te her- en erkennen, dan kun je pas een keuze maken.

Wanneer je niet eerst kennis maakt met zwart, zal je wit niet herkennen en pas dan zal je een keuze kunnen maken.

De Onvoorwaardelijke Liefdesenergie waar jij deel van bent zit in het Midden en absorbeert als het ware ‘beide’ kanten in Eenheid.

Daarom heb jij het nodig eerst beide kanten te kennen van welke tegenstelling dan ook, om te kunnen kiezen!

Voor het midden, waar het Eenheid wordt of voor de andere ‘opties, die je vasthouden in tegenstellingen.

Hoe je het ook wendt of keert, het is en blijft een keus, die je maar eenmaal hoeft te nemen met elke vezel van je Wezen in het Licht en de Liefde van je Hart, en het zal gebeuren.

Maar omdat jij zolang vertoefd hebt in de illusie is het nu eenmaal nodig, dat WAT de illusie in stand heeft gehouden, te laten gaan. Ook daarbij is alle Hulp aanwezig. En deze Hulp aanvaarden is ook een keuze.

Maar de Waarheid, dat jij Onvoorwaardelijke Liefde BENT, staat daar helemaal los van, lief kind.

Waarheid IS Waarheid omdat het Oneindig en Eeuwig is, zonder begin of einde.

Jij bent en blijft een Prachtig Lichtwezen, die bezig is met een reis door de illusie, terug naar de Eeuwigheid. En het is een herinnering die terugkomt, zodra jij de keus maakt met elke vezel van je Wezen, JA te zeggen tegen deze Eeuwige Waarheid.

Er is geen ontkomen aan en dat verdien je ook niet want dan zou je ophouden te bestaan en dat is onmogelijk!

Jij was, bent NU en zult altijd Zijn, Onvoorwaardelijke Liefde.

De Schepper van Al wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten