Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 14 november 2017

De Schepper - Liefdevol naar mijn Hogere Zelf

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Innig Geliefd kind, je zelf Liefdevol naar je Zelf brengen en begeleiden, maar vooral met veel Licht, Liefde en Compassie.

Dat is wat jij in Uniekheid en Eenheid ontvangt vanuit het Licht. Maar je mag bedenken, dat jij vooral van jezelf, komend vanuit de illusie, jouw Zelf heel veel Licht en Liefde geeft. En een enorme stoot van Compassie als dank aan jezelf en de vaak ‘moeilijke; keuzes en ‘ervaringen’, waardoor jij bent gegaan en uiteindelijk jezelf hebt teruggebracht naar je Zelf, herinnerend dat jij Licht en Liefde BENT in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

Jij hebt de Kracht in herinnering gebracht die jou voortdurend tot steun is en jij hebt het Besef in jou teruggebracht, dat Liefdevol Zijn in elke gegeven situatie, niet alleen Helend voor je Zelf is maar ook voor Moeder Aarde en al Haar leven.

Wat jij voor je Zelf doet, doe je voor Moeder Aarde en al haar leven. En als al jouw medereizigers, wiens Hart is geopend, op hun eigen Unieke manier meedoen, dan word jij in een dikke deken gewikkeld, in Uniekheid en Eenheid, waar Moeder Aarde en al haar leven in en onder kan kruipen om zich te warmen aan Licht en Liefde.

Jou Zelf omarmen is ALLES in Eenheid omarmen. Want jij bent in Uniekheid EEN. En dat is Eeuwige Waarheid.

Er bestaat niets anders, dan Licht en daaruit voortvloeiende Liefde in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig. Alles is Energie, jij bent Alles en ook Energie, dus Alles is in deze Energie opgenomen en word gehuld in Onvoorwaardelijke Liefde voor Eeuwig.

Er bestaan geen verschillen, dan die, welke de illusie in stand houden. Als jij dus in Uniekheid en Eenheid blijft vasthouden aan ‘verschillen’ dan voed jij de illusie en je Zelf, met de ‘overtuiging’ dat er verschillen bestaan.

‘Verschillen’ bestaan bij de gratie van een ‘gedachte’, verander de ‘gedachte’ en de ‘verschillen’ worden niet meer gezien door jou.

En wat belangrijker is, jij geeft de ‘gedachte’ geen voeding meer!

En zo is het met ‘alle gedachten’ die voortkomen uit de illusie. Zolang jij je ‘gedachten’ niet onder de loep legt en op Waarheid controleert, zal deze ‘gedachte’ voeding blijven geven aan de illusie.
Ik weet lief kind, dat jij deze ‘gedachten, gewoontegetrouw toelaat. Maar gewoontes zijn er om naar te kijken en op Waarheid te controleren. Als je dat gaat doen, zal jou kleine zelfje, steeds meer ruimte geven aan je Zelf.

Jij hebt alle Hulp vanuit het Licht bij het integreren van jezelf, naar je Zelf, je hoeft er allen maar om te vragen lief kind.


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten