Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 13 november 2017

De Schepper - Zelfdiscipline

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, om zoveel mogelijk profijt te hebben van je connectie met Mij, met dat wat je bent en zich in je Hart Centrum bevindt, is het nodig voor het Licht en de Liefde van je Hart te kiezen.

Het is en blijft een kwestie van duidelijke keuze, voortkomend uit het verlangen dicht bij Mij en dus je Zelf te zijn en te connecten via jouw Centrum van Kracht, waar jouw regelrechte verbinding met Mij en je Zelf een feit is.

Doorzettingsvermogen en zelfdiscipline zijn de Gouden Regels voor het Prachtige Lichtwezen dat jij in Uniekheid en Eenheid bent.

Het mag als een tweede huid om je heen gaan zitten en je zult helemaal het gevoel krijgen dat je Thuis bent en je zult niet anders meer kunnen dan Thuis zijn.

De feestelijkheid die dit met zich meebrengt zal helemaal in je door dringen en de Vreugde in Extase omzetten.

En dat is wat Moeder Aarde al haar leven hard nodig heeft.

Jouw Extase, waaraan ze zich mogen en kunnen optrekken, het stimuleert, het nodigt uit tot meedoen.

Het opent het Licht en de Liefde van Harten van medereizigers en laat Zielen zingen, waaronder je eigen Ziel, die deze reis samen met jou gemaakt heeft en met je meeviert in grote Blijdschap.

Jij bent een prachtig, mooi en Liefdevol Lichtwezen en dat te mogen ervaren, is thuiskomen bij wie en wat je bent.

Jij geeft de Moeder Aarde en al haar leven jouw Licht en Liefde en ervaart daardoor dat jij Liefde vanuit het Licht bent en dat is vermeerdering.

Jij bent de vleesgeworden Waarheid die als een alles Liefhebbend en alles Omvattend prachtig Lichtwezen Moeder Aarde bewandelt, in elk moment.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten