Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 1 oktober 2017

De Schepper - Uitbreiding

De Schepper – Uitbreiding

Lieve ogen die dit lezen,

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, toen jij Geschapen werd door Mij, ben je Perfect en Volmaakt geschapen. Volkomen in Evenwicht en Geschapen om voor Eeuwig de Onvoorwaardelijke Liefdesenergie uit te breiden.

Totdat de ‘gedachte’ kwam, hoe het zou zijn om zonder Mij te scheppen.

Ogenblikkelijk heb Ik dat omgezet in een 'spel' dat jullie mochten gaan spelen, op de aarde, met de Scheppingskracht van Mij meegekregen en de Keuzevrijheid om terug te keren naar de herinnering dat je Liefde en Licht bent in Uniekheid en voor Eeuwig en nooit bij Mij bent weggeweest.

Waar dit in ontaarde is jou welbekend en het Scheppen werd creëren en ging 'tegen' jou werken. Jij zakte steeds dieper in de illusie, de vergetelheid en vergat het Licht en de Liefde in Uniekheid en Eeuwigheid.

Het Liefdeslichtje bleef echter in jou branden en uiteindelijk heeft jou dit, door de keuzes die je hebt gemaakt, terug gebracht tot in het NU.

De hele weg hier naar toe is ontstaan door verspreiding.

Verspreiding van de Wijsheid die jij, met vallen en opstaan, hebt gehaald uit al jouw levenservaringen. En tot je Hart zich opende, en jij besloot om vanuit je Licht en Liefde te gaan leven, is het over gegaan in Uitbreiding.

Want dat is wat de Liefde vanuit het Licht doet, voor Eeuwig uitbreiden. Zichzelf in elk moment Herscheppen, steeds opnieuw, een Eeuwig durend proces.

Zij die nog diep in slaap zijn, zijn bezig uit te breiden wat de illusie ze steeds opnieuw leert. En dat doet de illusie, de mensen geven waarin ze geloven, hoe moeilijk en pijnlijk het ook kan zijn.

Jij die met miljoenen van je deeltjes de illusie aan het uitwerken bent, bent constant bezig de Liefde vanuit het Licht uit te breiden.

Als je in je Hart woont of tenminste je Hart op een kier hebt, kun je niet anders.
Je BENT Liefde en Liefde breid zich voortdurend uit en komt weer bij je terug en de uitbreiding is Eeuwig durend en zal tenslotte de gehele illusie in zich opnemen en de herinnering voorgoed laten verdwijnen.

Wat denk jij lief kind, wat is sterker, verspreiding of uitbreiding?

Nu zeg je waarschijnlijk: ‘Het ligt er aan, wat je verspreid! En dat is ook zo, maar Liefde verspreiden, betekent Liefde opdringen!

Liefde uitbreiden is laten stromen vanuit je Hart in Eenheid en Uniekheid voor Eeuwig.

Dat doen waarvoor je gekomen bent in Eenheid en Uniekheid heeft geen verspreiding nodig, want het 'Breid' zich voor Eeuwig uit en dat is wat jij bent.

De Schepper van Al wat Is
2 opmerkingen: