Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 29 september 2017

De Schepper - Alles is Energie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief onzeker kind, denk je een negatieve gedachte, ga jij je negatief voelen, dus negatief voelen betekent, dat er een negatieve gedachte aan ten grondslag ligt.

Voel jij je positief en lekker in je vel, dan heb je als gronslag een positieve gedachte. Zo volgt elkaar alles op wat je voelt.

Als je deze regel (nog) niet kent, of niet voldoende, dan zal een negatief gevoel leiden naar een negatieve actie, waarop meestal een negatieve tegen reactie volgt.

En voor je het weet, zit je in een negatieve spiraal in de illusie.

En dat is niet wat je verdient. Hoe belangrijk is het dus om op te letten wat je 'denkt', voelt en hoe je reactie is naar je medereiziger toe.

Zit je in de positieve flow, dan zul je niet geraakt kunnen worden, door de negativiteit van je medereiziger. Je zult glimlachen en je eigen weg gaan.

Je hebt met de ogen van je Hart gezien en met de oren van je Hart gehoord en vol Compassie begrepen, dat je medereiziger (nog) niet het begrip heeft dat jij hebt.

En jij bent niet op aarde, om je medereiziger te vertellen hoe het zit, want je kent het pad niet wat hij/zij loopt en je medereiziger heeft het volste recht om in eigen tempo te groeien en te herontdekken dat hij/zij Liefde is.

Je mag dus ook letten op je gedrag! Raak je getriggerd of geprikkeld, door je medereiziger, dan mag je zeker weten, dat er iets is, waar jij bij jezelf naar mag gaan kijken. Hoera!

Een cadeautje, een spiegeltje en daar mag je blij en dankbaar voor zijn.

Jij bent in Eenheid Mijn Geliefd Kind en niets en niemand kan daar enige verandering in aan brengen. Jij bent Mijn Liefdes Energie in Eenheid en Uniekheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is


2 opmerkingen: