Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 1 oktober 2017

De Schepper - Ambassadeur

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en welwillend kind, een ambassadeur is een vertegenwoordiger in een land, voor een ander land.

Jij bent een Ambassadeur vanuit het Licht en de Liefde, die dit Licht en de Liefde vertegenwoordigt op Moeder Aarde in jouw Uniekheid in Eenheid.

Jouw vertegenwoordiging is een heel belangrijke taak en behelst alle aspecten van het Licht en de Liefde in Uniekheid voor Eeuwig.

Jij weet, dat jij Mijn Ambassadeur bent, maar veel van je medereizigers (nog) niet.

En daar breng jij in Eenheid verandering in aan, door met je toverstaf van Licht en Liefde het Hart te raken van de 'slapenden' zodat ze Ontwaken.

Het Hart openen, waardoor ze Bewuste keuzes kunnen maken voor het Licht en de Liefde die ze Zijn in Uniekheid en Eenheid.

Hoe meer Harten zich openen, hoe groter het leger van Ambassadeurs voor het Licht en de Liefde.

Jij bent Mijn Ambassadeur in Eenheid en Uniekheid en dat heeft Mijn Energie, via jouw gegeven, nodig om het Bestaan bekend te maken.

Het Bestaan bekend maken dat Eeuwigheid heet en waar de herinnering je naar terug brengt, zodra het Hart geraakt is en Ontwaakt.

Jij, Mijn Ambassadeur, bent nodig, want zonder jou lukt het niet. Jouw Uniekheid is nodig, want van jou Is er in het hele Bestaan maar EEN enkele versie.

Jij bent Alles in Eenheid en Uniekheid voor Eeuwig en de herinnering is Licht en Liefde, wat het enige is dat ECHT bestaat, al het andere is illusie.

Jij hebt en bent een Fundament van Onvoorwaardelijke Liefde. Alles IS Liefde, want er bestaat NIETS anders, want de illusie heeft geen fundament van Onvoorwaardelijke Liefde.

En zoals alles, zonder een fundament van Onvoorwaardelijke Liefde, is het dus op los zand gebouwd en zal verzakken en herbouwd worden op een nieuw Fundament van Onvoorwaardelijke Liefde.

En daarom lieve Ambassadeur, ben jij in Eenheid op Aarde, om met de wederopbouw van het Nieuwe Paradijs op Aarde bezig te zijn.

Want Licht en Liefde is alles wat nodig is om de illusie te laten verzakken in het niets, van waaruit het ontstaan is.


De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: