Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 9 oktober 2017

De Schepper - Eenheid in en met ALLES

De Schepper – Eenheid in en met ALLES

Lieve ogen die dit lezen,

Eeuwigheid lief kind, is niet te vatten in jullie taal, het is alleen te Ervaren.

Vandaar dat boodschappen waarin de Eeuwigheid genoemd wordt, vaak niet werkelijk worden opgenomen in jouw systeem.

Het is iets wat je mag Geloven, Accepteren en Integreren in je Hart

Woon je niet constant in je Hart, dan is het heen en weer reizen van je Hart naar de illusie en vice versa, vaak de aanleiding om het niet te kunnen integreren.

Maar geloof me, lief kind je gaat vanzelf, als het daarvoor voor jou de tijd is, terug naar de Ervaring van de Eeuwigheid.

Je Zelf aan je medereiziger spiegelen is prima, maar dan mag je bedenken dat jij niet alleen je medereiziger gespiegeld krijgt, maar ook je Zelf.

En dan komen we bij, wat je doet voor je medereiziger, (man/vrouw, kind, familie, maar ook medereizigers die op je pad komen), doe je ook voor je Zelf.

Want dat is de Eenheid in alles. Jij kunt niets alleen voor je medereiziger doen, want je doet het ook voor je Zelf, dus als je dit tot je door laat dringen en aanvaard, is de Liefde en Compassie waarmee jij je medereiziger behandelt, tevens de maatstaf voor de Liefde en Compassie voor je Zelf.

Jij bent Een met alles en iedereen, zowel in de Lichtwereld als op de aarde en dat maakt dat in die Eenheid ALLES besloten ligt.

Ook de Liefde en Compassie die je uitstraalt vanuit je Hart komt vanuit jou en straalt over de gehele aarde, dus ook VOOR jou.

Kort samen gevat, als jij naar je medereiziger kijkt zie jij je Zelf en de manier waarop jij met je medereiziger omgaat, laat je zien hoe jij met je Zelf omgaat.

Dus kan het niet anders zijn, dat wat jij voor je medereiziger doet, doe je ook voor je Zelf.

Dus als jij vraagt om een Zegen voor de gehele aarde en al haar inwoners, ben jij ook daar bij ingesloten, je vraagt het dus OOK voor je Zelf.

Verwar dit nooit met egoïsme, het is Eenheid in en door alles. Niemand is daar bij uitgesloten maar alles ligt hierin besloten.

Dus in jou is alles in Eenheid en Uniekheid besloten, tot in aller Eeuwigheid.


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten