Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 9 oktober 2017

De Schepper - Het Overgenomene

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder Geliefd kind, door het toenemend aantal van Lichtwerkers die Moeder Aarde en al haar leven voortdurend in een Energie bol van Licht en Liefde zetten. En de Tsumami van Liefde die daardoor ook steeds vermeerdert, kan het niet anders, dan dat de binnenkomende Energieƫn verhoogt worden, wervelend en steeds met meer Goddelijke Energie gevuld.

De Energieƫn die bij jou in Eenheid binnenkomen zijn steeds sterker en meer met Mijn Goddelijkheid gevuld en zijn daardoor sterker en meer gericht op het verhogen van jouw Goddelijke Bewustzijn in Eenheid, dan ooit. En dit zal alles in een versnellende verhoging van Bewustzijn brengen.

Door de versnelling en verhoging word jouw Bewustzijn in Eenheid als het ware overgenomen door het Bewustzijn van het Grote Geheel en die is Alllesomvattend en steeds Uitbreidend.

Dit is het gevolg van jouw Keus in Eenheid om in alles en met alles Liefde te verspreiden en te Zijn. Dus je mag je Zelf in Eenheid een schouderklopje geven. Wij in het Licht zijn Dolblij dat de Goddelijkheid in en door alles steeds dichter bij jouw Werkelijkheid in Eenheid komt.

Halleluja!! Jij zult in Eenheid steeds meer en gemakkelijker bij je Zelf op visite kunnen gaan in Eenheid. En natuurlijk heb ik het hier over je Binnenwereld, waardoor je buitenwereld steeds minder belangrijk voor je word. Behalve als het gaat om het Licht en Liefde Zijn in elk moment, vol Compassie in Eenheid.

Je kunt het zien als een bosbrand die al heel veel bos heeft verbrand en bezig is de overige stukken ook te verbranden. En daar kan Liefde Overwinnen. Niet blussen, maar aanwakkeren met het Verspreiden van Licht en Liefde in de wetenschap, dat Liefde ALTIJD sterker is en Overwint.

Jij bent Licht en Liefde in actie, in elk moment, Mij vertegenwoordigend als Ambassadeur op jouw Unieke Wijze in Eenheid.

Jij vertegenwoordigt de Eeuwigheid, de Energie die Licht en Liefde brengt in elk moment in Eenheid en met jouw Uniekheid aangevuld.De schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: