Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 17 september 2017

De schepper - Verinnerlijking

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, bijzonder kind, verinnerlijking is hetgeen je in je Hart doorvoeld en opneemt als een Inzicht.

Dat betekent dus dat er opnieuw een stukje illusie zich binnen in je Hart heeft laten door voelen en als een Inzicht verinnerlijkt is.

Het zal daarom voor Eeuwig in Eenheid bij je blijven, want je hebt het als Totaliteit begrepen.

Het is een Inzicht wat je binnen krijgt over (vaak) een pijnlijke, moeilijke ervaring in de illusie, waarbij je ineens gaat 'zien' en voelen, waarom het gebeurt is en wat het je gebracht heeft. Je verinnerlijkt het dan.

Je laat het een deel van je zijn en lost daarmee de barrière tussen illusie en je Hart wederom een stukje op.

Want de twee zijn Onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat ga je weer verinnerlijken, je her-inneren en terug brengen naar je Zijn.

En zo ontstaat Eenheid in alles, bij stukjes en beetjes, voor iedere medereiziger op eigen Unieke Wijze. Maar wel In Eenheid en Liefde en Licht voor Eeuwig.

Als je een ervaring verinnerlijkt, dan loop je er niet voor weg, maar omarmt de ervaring met Liefde en Licht en gaat zodoende zien en voelen, dat het erbij hoort in Liefde en Licht en Eenheid voor Eeuwig.

Alles is Onlosmakelijk met elkaar verbonden en aangezien jij alles in Eenheid en Liefde en Licht voor Eeuwig bent, is dat hetgeen jij je gaat her-inneren.

Alles is verbonden in de Eeuwige Cirkel van de Evolutie met het Nulpunt als Kern. Waar je ook begint in de Eeuwige Cirkel, je komt voor Eeuwig en altijd weer bij het Nulpunt.


De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: