Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 16 september 2017

De Schepper - Energieën

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en dierbaar kind, waarom maak jij je zo verschrikkelijk druk over de binnen komende Energieën, die jij ook nog eens allerlei benamingen geeft, zodat het 'lijkt' alsof er verschil in zit.

Geloof me, lief kind dat het verschil zit in de sterkte van de Energieën, maar Energie is Energie, welke benaming jij er ook aan geeft.

Als je Hart is geopend kun je deze binnen komende Energieën voelen en je lichaam reageert erop, waardoor jij het gaat ervaren als iets waarvan je 'last' hebt.

Maar mijn lief kind, hoe sterk de Energieën ook zijn, ze zijn om je te helpen en op te tillen naar minimaal de vijfde dimensie. En daar mag jij je over Verheugen in plaats van er over te 'denken' dat het je eigenlijk veel te zwaar word, of je er last van hebt, of wat je nog meer kunt 'bedenken' afgaande op wat er over doorgegeven word.

Jij bent Uniek, lief kind, en deze Uniekheid maakt, dat jij het op jouw Unieke wijze ervaart en dat kan onmogelijk voor al je medereizigers hetzelfde zijn. Waar zou anders jouw Uniekheid blijven.

Dus vergelijken heeft hierin geen enkele zin. Jij mag het voor jou accepteren zoals het gaat en komt, inclusief jouw lichamelijke reacties en wat er naar boven komt, alsnog, uit je celletjes vanuit een diep verleden.

Jij mag het laten gebeuren en de Bereidheid blijven voelen om het te laten zijn en je zult merken, dat 'Bereidheid' de sleutel is.

Je ongerust maken, of angstig bij lichamelijke reacties, of wat dies meer zij, houd vast wat je mag laten zijn. Vraag om Hulp als het je even iets teveel word op jouw Unieke Wijze en je word geholpen, dat verzeker Ik je.

Er zijn zoveel lichamelijke en emotionele manieren van reageren op de sterke Energieën, als er medereizigers zijn, dat mag je bedenken.

Jij bent en blijft in deze Uniek en jij hebt de keuze wederom, hoe jij met deze Energieën omgaat.

Je kunt 'denken: “Wat is dit toch zwaar”! Of je kunt je vol Blijdschap over de verhoging in elk moment Verheugen en het laten komen, zoals het voor jou komt.

Het is niet om je te plagen, maar voor je Hoogste Goed en volgens Mijn Plan, dus heb Vertrouwen lief kind.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten