Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 21 september 2017

De Schepper - STOP zeggen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief bijzonder kind, alles wat jij bent is Licht en Liefde en wat er voor Eeuwig in Eenheid uit voortvloeit.

Maar in de illusie hoorde je 'denken' bij het overleven. Dus alles wat niet van het Licht en de Liefde is, die jij bent, komt voort uit jouw 'denken'!

En het 'denken' is waar jij je achter verstopt, vooral als jij verantwoording mag gaan nemen voor je 'denken'! En ja, dat vereist Moed en je mag Mij geloven als ik zeg, dat Moed een voortvloeisel is van het Licht en de Liefde, die jij bent. Dus is er Moed in Overvloed, om je 'denken' te kunnen Meesteren.

Het vergt discipline van jou, elke keer als jij iets 'denkt' aangaande jezelf, wat niet in overeenstemming is met het Licht en de Liefde die jij bent, STOP te zeggen. Cancel de gedachte, Delete hem, maar zeg vooral STOP om jezelf wakker te maken voor het feit, dat jij jezelf voortdurend naar beneden haalt, kleineert, wilt dat je anders bent zoals je bent en wat dies al niet meer zij.

Jij bent niet jouw 'denken' laat dat een feit voor je zijn. En NIETS wat het 'denken' je presenteert over jezelf, wat minder is dan Pure Liefde en Licht, hoef jij te accepteren lief kind.

Je kunt 'denken' dat het je niet gaat lukken, maar dan ga je voorbij aan de Moed en de Kracht in je Hart, die je zullen bijstaan, om in Liefde deze gedachten te weigeren.

Jij bent de baas in jouw Unieke leven en jij hebt van Mij alle gereedschappen meegekregen om ALLES in je leven te kunnen Meesteren.

Dus mag je bedenken lief kind, niet zo zuinigjes en voorzichtig met jezelf te zijn, want je kunt het en je gaat het doen.

Pak jezelf aan en zet elke morgen de Intentie, de gehele dag, Liefdevol met jezelf om te gaan en dus Liefdevolle gedachten te hebben over jezelf en je neemt je voor alleen Liefdevolle gedachten toe te laten.

En niet 'proberen' want dat werkt niet, dat is uitstel, nee, DOEN, al is het duizend keer op een dag dat jij STOP zegt, uiteindelijk win je.


De schepper van Al Wat Is

1 opmerking: