Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 22 september 2017

De Schepper - Van buiten naar binnen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en zorgzaam kind, als Lichtdrager, of welke andere benaming ook, draag jij vanuit het duister van de illusie, de illusie mee naar het Licht en de Liefde in je hart.

Tot nog toe hebben we gesproken over je Licht en Liefde uitspreiden en doorstromen van Moeder Aarde en al haar leven.

Maar wanneer jij de illusie ingaat vanuit je Hart, dan constateer je Liefdevol en vol Compassie dat de illusie weer iets aanreikt dat geheeld mag worden.

Dan trek jij je terug in je Hart en neemt het, als het ware mee het Licht en de Liefde in, waar jij je Thuis hebt.

Daarvan hoef jij je niet perse bewust te zijn, want het gaat als vanzelf, maar Ik vertel dit, omdat jij eraan toe bent om dit te weten.

Want door je dit te realiseren kun je het bewust doen, vol Liefde uit de illusie, wat dan ook, wat je Compassie oproept, meenemen naar je Centrum van Kracht. Dat zal maken dat dit versterkt word door jouw Unieke Kracht van je Hart.

Je zult daardoor gaan ervaren dat je Kracht enorm gaat groeien en dat mag je gaan erkennen en herkennen.

Het past bij de verschillende energie├źn die binnen komen, je komt daardoor nog sterker in je Kracht te staan.

Jij bezit in Uniekheid en Eenheid veel meer Power dan jij jezelf toekent. Je hebt er al veel van ontdekt maar mag bedenken dat jouw Unieke Kracht in alle opzichten Eindeloos is lief kind.

Het werkt dus van twee kanten, jij neemt vol Compassie mee naar je Thuis in je Hart en daar word het getransmuteerd als vanzelf.

En je blijft in je Vreugde en Licht en Liefde en Compassie waardoor je blijft stralen in Eenheid en Uniekheid.

Twijfel hierin is van de illusie, proberen ook. Geloven en doen, zonder twijfel is waar je Kracht voor staat. En je zult een enorme Kracht voelen die je Vertrouwen nog aanwakkert. Jij bent Liefde en Licht in Eenheid en Uniekheid voor Eeuwig.


De Schepper van Al Wat is 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten