Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 23 augustus 2017

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en kostbaar kind, als jij geen Liefde zou zijn, een regelrechte Schepping van Mijn Energie, dan zou je niet bestaan. Want alleen Liefde bestaat ECHT!

En deze Liefde is de existentie van ALLES! En daarvan ben jij de Kern, naar Mijn Evenbeeld geschapen. Jij Bent dus het Bestaan en het hele Bestaan draait om jou.

Jij bent Liefdesenergie omdat ook Ik Liefdesenergie ben. Alles is vanuit Mijn Energie Geschapen, dat gaat nog steeds zo.

Sinds jij begint te Ontwaken, ga jij als Kern van Alles een Medeschepper zijn, wat je altijd geweest bent, NU bent en altijd zult ZIJN!

Jij bent de motor, samen met Mij, waarop alles draait. Voor jou buigen de zon, maan en sterren. Die allemaal deeltjes zijn van jou Scheppingskracht met Mij. Wij zijn EEN en alles met Ons.

Verschil bestaat niet, op aarde is er het uiterlijke verschil en het verschil van geslacht. En aan alles word een naam gegeven. Om zo de verschillen te benadrukken.

Maar het blijft energie, in verdichte vorm, niet voor jouw ogen waarneembaar. Maar het is en blijft door jou gecreëerd en dus door de Kracht van creatie die jij van Mij gekregen hebt.

Maar waar jij Thuis bent en nooit weggeweest, bestaat geen verschil in wat dan ook, dus heb je ook geen namen, want we herkennen de energie, die jouw Uniekheid weergeeft.

En het spel van creëren word NU scheppen, samen met Mij en dat gaat Eeuwig door, vol Vrede, Vreugde, Liefde, Kracht enzovoorts.

Jou terugkeer naar de herinnering van wie je bent voor Eeuwig, Mijn geliefd kind in Eenheid, en wat je bent, Onvoorwaardelijke Liefde, is al een feit.

Het collectief heeft de spelletjes nog uit te spelen en dat geeft chaos, maar uit chaos ontstaat Onvoorwaardelijke Liefde, want die wint altijd, jij dus ook in Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten