Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 22 augustus 2017

De Schepper - STOP!!!

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig geliefd kind, als Ik zeg dat Liefde het enige echte is, dat er tot in Eeuwigheid bestaat, waarom kun jij dit dan met veel moeite accepteren.

Dat behoeft enige correctie in je 'denkwerk' je 'denkgeest' het 'ego' of welke benaming jij er ook voor kiest.

Jouw 'denkgeest' is jou 'maaksel' en van niemand anders. Het is jouw deeltje aan wie jij lange 'tijd' je macht hebt weggegeven.

En nu er duidelijk vanuit allerlei bronnen vermeld word en nu opnieuw door Mij bevestigd, dat Liefde het enige is dat bestaat, laat je in veel opzichten verstek gaan.

En, vanuit Mijn zicht, heeft dat alles te maken met gemakzucht. En gemakzucht komt voort uit haast, als je in gehaastheid voor iets kiest, dan betekent dit veelal, dat het andere heeft in te boeten aan aandacht.

Gemakzucht heeft te maken met te snelle, ondoordachte keuzes, die maken dat je nergens meer je volle aandacht aan geeft, want je rolt van de ene in de andere gehaastheid.

Misschien zie jij niet direct wat gemakzucht met gehaastheid te maken heeft, maar hoe gemakzuchtig ben je, als je niet even de tijd neemt om je dag te overdenken. En prioriteiten te stellen en dan niet jezelf vooraan zetten, maar ook niet helemaal achteraan.

Wie laat jou denken, dat jij zo belangrijk bent, dat jij 'denkt' niet gemist te kunnen worden, nergens bij.

Terwijl toch plezier hebben in alles wat je met volle aandacht doet in het NU bovenaan het lijstje mag staan en nodig heeft te staan.

Want dan schijnt je Licht en Liefde NOG meer. Niet de wereld redden, maar jezelf in de relax modem zetten, is wat de wereld en al haar inwoners het hardst nodig hebben in elk moment. Het begint altijd bij jezelf.

Waarom denk jij nog steeds een mening nodig te hebben over van alles en nog wat, dat brengt je niet in de relaxmodem en zeker niet in je Hart, bij de Liefde die je bent.

Een mening hebben over wat dan ook, houd in stand, waar jij je mening over kenbaar maakt. En dat kan niet je bedoeling zijn lief kind.

Stop zeggen tegen alle gedachten, meningen, ook al uit je ze niet, ze zijn gedachten en dus energie, tegen alles wat je van Liefde weg houd.

Als jij jezelf belangrijk genoeg vind en genoeg van jezelf houd, sta jij alle gedachten, die jouw en het grote geheel niet dienen, niet toe te bestaan in je “denkgeest'. STOP is daarvoor een heel duidelijk en sterk woord.

De schepper van Al wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten