Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 24 augustus 2017

De Schepper - Zelf vertrouwen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn kostbaar kind, waarom ben jij onzeker over jezelf en alles dat zich in je leven als een film afspeelt? Daar is geen enkele reden toe.

Jij bent, uit de illusie, zo gewend om alles in de hand en onder controle te willen houden, dat woordjes als 'moeten', 'willen', 'gisteren' en 'morgen' , proberen en 'fouten' in je systeem ingebakken zitten.

Ik hoop je hiermee even aan het benaderen te krijgen, van deze woorden.
Het geeft zoveel onzekerheid aan.

Als jij van jezelf iets 'moet' dan zet de druk van het woordje 'willen' ook nog eens druk er bovenop.

Je mag bedenken, dat jij ook tegen jezelf kunt zeggen: 'Ik kies er NU voor........'! Dat geeft een opening om, als de stroom van het leven je ergens anders wenst te voeren, jij de ruimte hebt, opnieuw te kiezen en mee te gaan, als het anders gaat.

Constant spreken over gisteren, of morgen, of welk ander tijdstip dan ook, is het toppunt van jezelf in de ban van de macht van het ego te houden. Je hebt dan niet eens 'moeten' nog 'willen' nodig.

Je leeft op dat moment zeker niet in het NU en staat met twee benen in het verleden of de toekomst, die geen van beide bestaan. Het ego, dat deeltje van jou die de macht over je wil hebben, heeft dus vrij baan.

Het is een keus die jij mag maken, meegaan met de stroom van het leven. Dan heb je de behoefte niet om over het verleden of de toekomst te praten.

Heel vaak zie Ik, dat als er een boodschap met een inhoud gelezen word, waarin iets aangeboden word om aan mee te doen, dan word er gezegd: 'Ik zal het proberen'! Hoeveel onzekerheid dit aangeeft mag duidelijk zijn.

Kiezen voor 'proberen' betekent uitstel, van iets, dat jij met gemak kunt bereiken. Mits het met je Hart resoneert. Je kunt blijven proberen, maar zult nooit iets bereiken, vanwege je weinige Zelfvertrouwen.

Verder hoor Ik voortdurend: 'Verdorie, dat heb ik weer eens 'fout' gedaan'!

Jij maakt geen 'fouten' lief kind, die het bewustzijn al heeft dat je Liefde BENT. Eigenlijk maakt geen enkele medereiziger ooit 'fouten'!

Jij vergist je nogal eens en dat betekent groei van Bewustzijn. Als je in je Hart woont en je vergist je even, dan word dat al snel gecorrigeerd.

Vergissen is menselijk. Ben je nog diep in slaap, dan ben jij je niet eens bewust van het feit dat jij in de vergissingen zit, maar dat wil niet zeggen, dat het Liefdeslichtje, diep binnen in je, niet constant blijft branden.

Jij bent Liefde, en Ik houd van je, zoals jij bent in elk moment, dat is een gegeven en dat mag jij onthouden tot in je Ziel voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten