Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 21 augustus 2017

De Schepper - Zelfverdediging

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, waarom denk jij (nog) vaak, dat jij iets te verdedigen hebt?

Dit word vooraf gegaan door het gevoel (of de gedachte) dat je aangevallen word.

Waar komt dit vandaan? Als jij vanuit jouw Waarheid vanuit jouw Hart iets zegt, of verteld, en je word niet geloofd, dan glimlach je en ga je verder. Je beseft, dat je medereiziger het (nog) niet begrijpt.

En aangezien een discussie geen enkel doel dient en alleen negativiteit voed, doe jij daaraan niet mee.

Maar als jij 'aangevallen word', over iets waarvan jij het als Waarheid voelt, vind je (nog) vaak, dat je iets te verdedigen hebt en dat doe je dan ook.

In de vorm van, ja maar als....enzovoorts. Het laat toch echt zien, dat jijzelf degene bent, die je probeert te overtuigen, want het gaat altijd om jou.

Het gaat nooit om de medereiziger, wiens aanval helemaal niet voor jou bedoelt is, maar hem/haar iets over zichzelf laat zien. En als hij/zij dat niet begrijpt, is het niet aan jou, daar verandering in aan te brengen.

Jij mag naar jezelf kijken en je afvragen, waarom je geloof in wat je Hart je heeft ingegeven, (nog) zo klein is.

Misschien denk je nog steeds dat het niet waar KAN zijn en stop je dat weg, omdat je vind dat je dat niet hoort te 'denken'.

Of welke andere reden dan ook, het word je allemaal aangereikt, zonder oordeel, om bewust te worden van waar jij staat in het hele proces, in Uniekheid en Eenheid. En hoe je daar verder in mag en kunt komen.

Niets meer en minder, geen verwijt of aanval, of goed of fout, gewoon een aanreiking, waar je naar mag kijken.

En bovendien valt er niets te verdedigen wat betreft je Hartgevoelens. Je kunt medereizigers tegen komen, die dit nog niet begrijpen, maar jouw manier van in het leven staan en ermee om gaan, heel nieuwsgierig, volgen. Van een afstandje zich afvragen, wat jij hebt en kunt, wat zij niet hebben en dat is prachtig.

Het zijn aankomende strijders in het Vredesleger voor de Nieuwe Aarde en hoe mooi is dat lief kind.


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten