Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 20 augustus 2017

De Schepper - Inspiratie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief inspirerend kind, heb jij wel eens in je Hart gevoeld wat inspiratie eigenlijk is?

Inspiratie is je medereiziger alle dingen laten weten, waarvan jij voelt, dat het uit het Hart komt. Net als met kinderen. Het is zo gemakkelijk alles te laten horen wat je NIET goed vind. Maar als je alles wat wel goed gaat, benadrukt, dan doet het kind moeite om dat meer te laten zien.

Zo is het ook met je medereizigers. Vergeet niet lief kind, dat elke medereiziger het Licht van de Liefde in zich heeft. Het is niet altijd even gemakkelijk om het ook te zien, maar je Hart WEET.

En dat Lichtje ontvlamd zodra jij laat weten, dat je dat Lichtje van Liefde erkend en herkend. Als het ware het vuurtje ontsteken met jouw Eeuwige Hartvlam.

Want jij die in je Hart woont WEET, dat juist die medereizigers die weinig Liefde tonen en respect enzovoorts, hebben het hardst nodig, gevoed te worden met de Liefde die jij bent.

En Ik weet, dat jij jouw Liefde vanuit het Licht in elk moment laat schijnen over en door Moeder Aarde en al haar leven. Maar het is een duidelijke uitbreiding van je taak, als Ik zeg, dat de Medereizigers op Aarde het meer dan nodig hebben, dat jij ze inspireert en activeert in hun Hart Liefde.

En Ik hoor je nu zeggen: “Maar ik kan toch niet alle medereizigers bereiken, die het hard nodig hebben”?

In de eerste plaats mag je bedenken dat jij niet kunt weten, welke medereizigers het hard nodig hebben, dat kun je wel 'denken' te weten.

Je mag beginnen bij de medereizigers in je directe omgeving. Kijk naar ze met de ogen van je Hart en je zult zien, wat benadrukt mag worden en gestimuleerd te herhalen, met woorden. Geef ze complimenten omdat ze gestopt zijn met roken!

Of over de boodschappen die elke week belangeloos mee genomen worden voor die buurtjes op leeftijd. Of de voetbalwedstrijd van hun kind, waar ze elke wedstrijd aan de lijn staan. En zo zijn er vele dingen te zien, zonder oordeel, waar je over kunt complimenteren, want dit stimuleert.

Gewoon het gevoel geven, dat ze Liefdevol bezig zijn, voor zichzelf of voor de ander. Want je mag bedenken dat hun eigenwaarde dit heel goed kan gebruiken en dat is belangrijk. En het zal zorgen dat ze nog meer Liefdevolle dingen gaan doen en dat is de bedoeling.

Laten zien hoe jij vanuit je Hart in Liefde en Licht leeft mag aangevuld worden met het stimuleren. En je mag bedenken, dat wat je voor één doet, doe je voor het Geheel en dus ook voor jezelf.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten