Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 25 augustus 2017

De Schepper - Eenheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, dierbaar kind, er is de Eenheid, waar alles in verbonden is en opgenomen, al vanaf het begin der tijden.

En er is de Eenheid in de verdeeldheid! Want jij kunt wel 'denken' dat er geen Eenheid in de verdeeldheid zit van de illusie, maar dan kijk je voor bij aan wat je Hart je laat zien, de ogen van je Hart.

Hoe kan het anders zijn, dat je, met de ogen van je Hart, overal de Liefde ziet in alles?

Omdat het Licht schijnt in iedere medereiziger, al is het voor velen van hen,nog niet herkenbaar, is het er wel. En dat neem je waar met de ogen van je Hart.

Want zonder het diep verborgen Liefdes Lichtje in de Harten van de slapenden, zouden deze niet kunnen bestaan.

Dus is er Liefde in verdeeldheid? Jazeker, het is de Kern van alles, dat in iedereen en alles aanwezig is, zichtbaar en voelbaar, of niet.

En daarom kun jij het met de ogen van je Hart voelen en waarnemen, omdat je Hart en dus ook jij, Liefde BENT.

En 'denk' jij het (nog) niet te kunnen waarnemen, dan wil dat niet zeggen, dat het er niet is!

En zit er verschil tussen de Liefde van het Hart van degene die in het Hart wonen en de medereizigers die (nog) diep in slaap zijn?

Nee, absoluut niet, de Liefde is tot in Eeuwigheid en in Eenheid hetzelfde. Het verschil is dat jij, die in jouw Hart woont, de herinnering aan deze Liefde die je bent, al hebt. En degene die (nog) diep in slaap zijn, hebben die herinnering (nog) niet.

Verdienen zij dus Compassie? En begrip voor de onwetendheid, waar jij ook vandaan komt? Jazeker, je zou het zelfs nog beter begrijpen, als je aanvaarde dat ook jij daar vandaan komt.

En dat kost je vaak hoofdbrekens, want jij 'denkt' de illusie zo snel mogelijk te 'moeten' vergeten.

Maar mijn lief kind, hoe kun je iets vergeten, waar nog deeltjes van jou zijn, die jouw hulp nodig hebben, bij het wakker worden. Zodat ze zich geheel kunnen overgeven aan het Vredesleger in Eenheid voor Eeuwig?


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten