Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 9 november 2023

Dagkaart voor vrijdag 10 november 2023

Doorbraak

Lief en heel bijzonder Lichtwezen,

Aan de overheersende kleur rood op deze kaart kun je zien dat het gaat om Energie en Levenskracht. Het laat Uitbundigheid en Vastberadenheid zien.

Je kent vast wel Momenten in jouw Leven dat je het zat bent. Waar jij je ook bevindt in jouw Uniekheid. En je voelt dat je iets ‘moet’ doen anders dreigt ‘het’ jou te verstikken.

Het ‘verstikt’ je niet, maar dwingt je als het ware om Alles Los Te Laten wat jou nog tegenhoudt, te Erkennen dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent.

Als jij je nu op dit punt bevindt, dan krijg je de kans aangeboden, om alle beperkingen en oude patronen, die je Energie ‘verstikken’, te doorbreken.

Gun je zelf dit!! Je bent het Waard!! Het voelt als een instorting maar het leidt tot een Transformatie als jij dit Toelaat, door de Bereidheid uit te spreken, dat je dit alles graag Laat Gaan. En het wordt voor jou Gedaan.

Door te Er- en Herkennen dat Alles Is wat het Is en je het mag Laten Doen voor jou, jij hoeft het niet te Doen. Alles zal je Gegeven worden op het juiste Moment en de juiste Tijd.

Een psychotherapeut kan je oplappen, maar het zit niet in zijn takenpakket om een Doorbraak tot een Transformatie te bewerkstelligen.

Het grootste Avontuur in je Leven is, als jij een Doorbraak toelaat die tot een Transformatie leidt.

Het zal niet gemakkelijk zijn. Want jij Leeft al levens lang in een enorme innerlijke chaos, op eigen Unieke wijze. Donker als de nacht en ogenschijnlijk ondoordringbaar.

Maar Doe het, geef je over want je kunt het en krijgt alle Hulp van Onze Lichtfamilie.

En je mag Zeker Weten, hoe dichterbij de Dageraad komt, hoe donkerder de nacht.

Ik daag je uit het toe te laten en deze Doorbraak toe te staan, je bent daarin geen Moment alleen en de Dageraad is om de hoek, dat Beloof ik je.

En weet je, het nieuwe Paradijs IS ER AL maar met een Doorbraak komt het nog duidelijker naar je toe, want jij hebt je over gegeven.

Ik Ben het Licht, ik Ben Liefde, ik Ben de Waarheid in Eenheid,     

tot in Eeuwigheid,                                        Martha 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten