Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 10 november 2023


Dagkaart voor zaterdag  11 november 2023

Conditionering

Lief Wonderbaarlijk Lichtwezen,

Er bestaat een oud verhaal dat verteld over een leeuw die groot is gebracht door schapen en dacht dat hij een schaap was. Totdat er een leeuw voorbij kwam en hem meenam naar de vijver en zijn spiegelbeeld liet zien.

En dat is waar jij je ook nog (vaak) in bevind.

Het beeld dat je vaak over je Zelf hebt is een beeld wat jou door anderen aangereikt is en is dus niet het eigen beeld van je Zelf.

Het is het beeld van het ego, waaraan jij de kracht hebt gegeven, toen je je niet meer herinnerde wie jij werkelijk was.

Het is ontleend aan het beeld dat anderen van jou hadden of nog hebben. En je hebt een persoonlijkheid ontwikkelt, vanuit je opvoeding en wat ervan je verwacht werd. Je bent zo gevormd zoals de maatschappij wilde dat je zou zijn.

En pas als jij gaat Herkennen dat deze ‘persoonlijkheid’ niet is wat jij Werkelijk Bent, maar je tegen houd om helemaal je Zelf te zijn, dan ben je zover dat jij je opgelegde en aangepaste persoonlijkheid kunt laten gaan, door het te vragen in je Hartvlam en het dan Toe te Staan.

En dat gaat vaak in stukjes als je dit begrijpt, dat jij niet het schaap bent omdat deze je groot hebben gebracht, maar dat je een eigenheid, een Uniekheid hebt die zich laat Zien aan jou als je in de Spiegel naar je Zelf kijkt.

Een Leeuw staat alleen en brult, waar nodig, zijn Waarheid, of laat deze zien, dat hangt van je Unieke Zijn af.

Een schaap blijft het liefst midden in de veilige kudde, want als er iets gebeurt dan bestaat er een goede kans, dat je het overleeft.

Je word als Leeuw geboren, maar de maatschappij en je opvoeders conditioneren je en geven je een persoonlijkheid, die jij, als de Leeuw waarmee je gekomen bent, niet Bent.

Jij bent niet jouw persoonlijkheid en telkens als je merkt dat je toch weer aan deze persoonlijkheid gaat beantwoorden, laat dan de Leeuw spreken en laat het stukje persoonlijkheid gaan.

Je bent Koninklijk en een Hartmens van Licht en Liefde in Eenheid die de Reis van je Ziel vervolgt naar de Herinnering aan deze Koninklijkheid en Onvoorwaardelijke Liefde die je bent.

In Eenheid zijn we allemaal Liefdevolle Leeuwen.

En weet je, de Nieuwe Aarde kent alleen maar Leeuwen, eerlijke oprechte Liefdevolle leeuwen.

Ik Ben het Licht, ik Ben Liefde, ik Ben de Waarheid in Eenheid tot in

Eeuwigheid,                             Martha

 

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten