Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 8 november 2023

Dagkaart voor donderdag 9 november 2023

Lief, wonderbaarlijk mooi Lichtwezen,

Een nieuwe Visie

Een prachtige kaart die aangeeft dat dit de tijd is waarin je de gelegenheid krijgt het leven in al zijn Dimensies te zien. Zowel de dieptepunten als de hoogtepunten.

Ze bestaan naast elkaar en je hebt al uit Ervaring geleerd dat de donkere en moeilijke kanten net zo hard nodig zijn/waren als de Lichte en makkelijke kanten.

Als je dat heel duidelijk gaat Zien en het is een Keuze, je mag je daar voor open stellen, dan ga je op een heel andere manier naar Moeder Aarde en al haar Leven kijken. En dat is kijken met de Ogen van jouw Hart.

Je raakt er meer door geïntrigeerd omdat alles samenvalt als een legpuzzel, waarvan Nu, het laatste stukje aan jou gegeven is voor het integreren van deze Cyclus.

Het laatste duwtje in de rug, in deze Cyclus, met weer meer Visie en Wijsheid vanuit het Licht en de Liefde in het Centrum van jouw Hart.

Als jij je openstelt voor het Allerhoogste, stort de Schepper de Regen van Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die je Bent, over je uit.

Jij stijgt uit boven de dualiteit en jouw Inzicht wordt het Inzicht van het hele Bestaan, Halleluja!!!!

Iets waar jij je Zelf vaak mee mag confronteren is:

‘Trek je twijfel eens in twijfel’! Is het wel terecht om te twijfelen?

De uitnodiging aan jou is, pak het laatste puzzelstukje voor deze Cyclus in alle Dankbaarheid aan en leg het op de plek in je Hart die je dit boven beschreven, schitterende uitzicht gaat geven.

Jij Bent namelijk het middelpunt van jouw Unieke Bestaan/Leven en jouw Goddelijk Zelf is jouw Grote Liefde, jouw ik Ben.

En weet je, het is de Waarheid die de Nieuwe Aarde, die er AL IS, haar Vorm zoals het bedoelt is, terug geeft via jouw Keuze om eraan mee te Bouwen.

Ik Ben het Licht, ik Ben Liefde, ik Ben de Waarheid in Eenheid,          

tot in Eeuwigheid                               Martha

 

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten