Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 2 mei 2021

Wat is Liefde nou toch? 

In de eerste plaatste plaats is er het verschil tussen gewoon liefde, of de Onvoorwaardelijke Liefde, de Liefde met een hoofdletter. 

Dit is wat we in de Kern allemaal Zijn, niemand uitgezonderd.

Liefde met een hoofdletter L, oftewel Onvoorwaardelijke Liefde. 

Wat wij op aarde meestal verstaan onder liefde is een emotionele verbinding met degene waarvan we houden. Niets mis mee, maar het blijft liefde zonder hoofdletter en stelt meestal de nodige voorwaarden, eisen en regels aan de te ontvangen of te geven liefde. 

Maar Liefde, de Echte Onvoorwaardelijke Liefde, valt niet te leren uit boeken of via cursussen of via wat dan ook. Echte Liefde is een Gevoel, die zich o.a. uit in Ervaringen, die uit de Keuzes van de Echte Liefde zijn gemaakt.

Voor mij betekent Onvoorwaardelijke Liefde Alles. Het omvat Alles, is In Alles, beweegt zich door Alles en Is Alles en dus Allesomvattend. 

Het is de Natuur, de Bloemen, de Bomen, de Vogels, de Vissen, Alle dieren, groot en klein, de Zee en het kleinste watervalletje en elk Zandkorreltje en de grootste Woestijn en ga zo maar door. 

Het is het Mysterie van het Leven, de Eeuwigheid, de Oneindigheid, het Allesomvattende. De I AM, de IK Ben, waar achter je het Allesomvattende kunt invullen, wat maar in je opkomt. 

Allemaal Prachtige Facetten, Heel, Compleet en Volmaakt van de Onvoorwaardelijke Liefde, de Liefde met een hoofdletter L. 

En DAT IS wat JIJ BENT, wat IK BEN, wat IEDEREEN IS, bewust of onbewust, de Kern IS LIEFDE en niets anders. 

We zijn het alleen totaal vergeten, of nog een klein beetje, het maakt niet uit, daarin zijn we allemaal op weg, op onze eigen Unieke Manier en Wijze.

En waar en hoe we daarin staan of ons bevinden, of het nu al bewust is of nog onbewust, het doet niets af aan onze Kern van Onvoorwaardelijke Liefde. 

Iedereen, niemand uitgezonderd, verdient onze Liefde, Aandacht en Compassie. 

En als jij, vanuit je Hart Centrum kijkt naar de wereld buiten je, en je bent zover dat jij je bewust bent dat jij met Alles Verbonden Bent in Liefde, dan kun jij niet oordelen, want jij weet dat het een oordeel over jeZelf is, die de ‘ander’ aan je laat Zien. 

En als jij dat Bewustzijn Accepteert en Gelooft, dan kun je niet anders dan Dankbaar Zijn voor de spiegel die geheel belangeloos aan jou geschonken wordt. 

En dan WEET je dat jij ook een spiegel Bent voor de Ander, maar dat de ‘ander’ zelf mag en kan bepalen of hij/zij erin wenst te kijken. 

Bewustzijn van wie en wat jij Bent in elk Nu Moment, brengt de wetenschap met zich mee, dat jij Zelf verantwoordelijk Bent voor jou. Voor goede Voeding, Gezonde Lichaamsbeweging, zorgen voor een goed afweersysteem, je Zelf Liefhebben en Koesteren en Omarmen en Accepteren.

Niemand is verplicht dat voor jou te doen, jij hebt daarin Zelfverantwoording en dat heet, vrij vertaald Liefde. 

Allesomvattende Liefde, en weet je, het mooiste geschenk is dat jij deze Liefde Al Bent, Altijd geweest en tot in de Eeuwigheid zult Zijn. 

Blijf dus bij jeZelf, bij jou IK BEN, je I AM en laat wie dan ook Zelf de weg daarnaar terugvinden, net zoals jij jou weg vindt, tot in de Eeuwigheid. 

Dus Wat IS LIEFDE?   Dat BEN jij, dat BEN ik, wij ALLEN in EENHEID. 

In Onvoorwaardelijke Liefde en in Eenheid,    Martha

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten