Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 26 oktober 2020

Corona, ik heb je Lief

Lief en heel Bijzonder Wijs en Liefdevol Lichtwezen,

Corona is Liefde en geeft ons Hulp bij het terug Herinneren van het Samen Zijn, Samen Doen, Samen Leven, terug naar de Oorsprong van jouw Unieke Bestaan.

Corona helpt ons in te Zien dat een consumptiemaatschappij weinig of geen Echte Onvoorwaardelijke Liefde kent. Dat we niet voor altijd door kunnen gaan, met meer en beter en communiceren via de telefoon of PC/laptop, maar dat aandacht en aanraking en Liefdevol samen zijn, veel belangrijker zijn.

Dat we veel te veel gehecht geraakt zijn aan ‘hebben’, ‘willen’ en ‘moeten’. 

Dat we in feite niets ‘bezitten’ maar alles te leen hebben van de Bron, waaruit Alles Ontstaat en waar wij een onderdeel van Zijn.

Corona laat ons zien dat we mogen spelen als kinderen en genieten van Alles wat ons geheel gratis Geschonken wordt, waardoor Dankbaarheid de kans krijgt te Groeien in onze Herinnering.

Weer naar elkaar Luisteren vanuit het Hart, niet discussiëren maar ruimte bieden aan alle Uniekheden op Moeder Aarde.

We worden door Corona Liefdevol naar huis gestuurd, naar ons Hart, waar we gratis mogen wonen, waar we niets anders nodig hebben dan onze eigen Liefde die we vrijelijk mogen en kunnen schenken aan alle Deeltjes.

En alles wat er door de media enzovoorts aan corona geplakt wordt, beneemt ons de adem, waardoor benauwdheid ontstaat, aangestuurd door machtswellustelingen die voelen dat ze aan het verliezen zijn en dus speculeren op de angst van mensen, die zij vrijelijk plakken op corona.

Dus eigenlijk is angst en de doorlopende verspreiding ervan het grote virus. En angst, die helaas nog steeds veel mensen in de ban heeft, verlaagd het immuunsysteem, beïnvloedt het ‘doemdenken’ waardoor het ingebeelde gevaar nog groter wordt.

En dan voedt de media deze angst met het om de oren gooien van enorme cijfers die het bewijs hebben te leveren van de waarheid van de leugen, dat het corona de boosdoener is.

Niets is minder waar. Angst ontneemt jou je levensadem, zeker met een kapje, men krijgt de griep en de levensadem stokt en men krijgt het heel erg benauwd en het bewijs is volgens de media weer bewezen, hoe ernstig het is.

Angst houd je vast in de illusie, die ook heel druk bezig is zich op alle fronten te verdedigen in het geheim, denken ze, want ze weten dat ze verloren hebben.

Door angst krimpt jouw bewustzijn en dat is wel, wat jij Bent. Je staat met de rug tegen de muur en ‘denkt’ ieder moment te worden gepakt en besmet te worden met het corona virus.

Maar als je corona weglaat dan blijft er een virus over, een griepvirus die met angst doordrongen wordt en je daarom, in veel gevallen de levensadem ontneemt.

Ik ben corona heel Dankbaar dat deze mij de duidelijkheid gegeven heeft dat niet zij maar het angstvirus heerst en de baas is, maar…..

Het goede nieuws is, dat wij een Keus hebben, ALTIJD.

Luisteren naar wat voor jou goed voelt, doen waar jij Blij van wordt.

Je Zelf beschermen tegen het angstvirus, door te doen wat jouw Hart je ingeeft en niets anders.

En het allerbelangrijkste, heb corona Lief, koester het, omhels het, neem het op in de Liefde die jij Bent, want het is niet tegen jou, maar Voor jou.

Het brengt jou mede naar het nieuwe Paradijs op Moeder Aarde.

Zie haar voor wat ze is, Onvoorwaardelijke Liefde.

Laat al je ongegronde angsten gaan en richt je op de Liefde die jij Bent, Respecteer je Zelf, maar ook Alle Deeltjes en besef dat ieder van ons op weg is naar het Nieuwe Aarde Bewustzijn, van Uniekheid naar Eenheid voor Eeuwig

In Licht, Liefde en Eenheid,     Martha

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten