Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 16 mei 2020

De Schepper - Verwachtingsvolle Blijdschap


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Creatief en Bijzonder Kind van het Licht,

Jij Begint steeds meer en beter te Begrijpen, dat jou Alles Gegeven wordt en zelfs Meer of Beter, zolang jij je niet vastklampt aan een uitkomst.

Je Begint te Begrijpen dat Alles wat jij Laat Stromen en Verwachtingsvol en Dankbaar naar je toe laat Komen, zich vanzelf bij je Meld en je laat Ervaren, dat Alles Komt zoals het hoort te Komen.

En omdat jij daar dan een enorme Portie Blijdschap en ongekende Vreugde in Ervaart, val je van de ene verbazing in de andere.

En je ontdekt dat je helemaal niets te Doen of te Laten, maar Alleen van je Zelf hoeft te Houden en dat Uit te Stralen.

Je Verheugt je over Alles dat op je Pad komt en er Ontgaat je niets, want jij bent Blij met Alles en dat Verhoogt weer je Gevoel van Vreugde om wat je Geschonken wordt en je Aanvaard Alles als een Kadootje.

Jij Bent een heel Dankbaar Kind van het Licht en dat maakt Mij en dus ook jou, weer Blij en zo is de Cirkel rond.

Geen ‘Verwachtingspatronen en geen tijdslimieten’, maar gewoon Laten Komen zoals het Komt, het Universum Weet wat Goed voor je is.

Jij Lief, Wonderbaarlijk Kind van het Licht, jij Begint het te Begrijpen.

Er ontbreekt niets in je Leven in elk Nu Moment en als dat op een gegeven Moment, volgens jouw ‘denken’ wel zo zou zijn dan weet je, dat er iets valt te Bevragen en uit te Puzzelen en dat maakt dan de Weg weer Vrij.

En dat Uitpuzzelen heeft niets met de illusie te maken, maar met jouw ‘verwachtingspatronen en tijdslimieten’ en soms ook nog met ‘moeten’ en ‘willen’!

Zodra jij dit Beseft Geef je het Af, omdat het je niet meer dient.

Er wordt Oneindig veel van je Gehouden en deze Liefde Voed jou en Kun en Mag jij weer Doorgeven.

Want waar jij in elk Nu Moment Genoeg van hebt ( en dat heb je) Kun je en Mag je Ruimschoots om je heen Strooien. De Voorraad is Onuitputtelijk.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten