Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 21 mei 2020

De Schepper - Respectvolle Omgang


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Dierbaar Kind van het Licht,

Angst is een dwingende factor in de illusie, in elk Moment.

Het kan ‘lijken’ dat angst gaat overheersen. Maar voor diegenen die nog diep in slaap zijn, is de angst als middel om in de verdediging te gaan, niet groter of meer. Zij spelen hun spel, zoals ze dat al heel lang doen en zoals jij ook gedaan hebt.

Angst bij Deeltjes, wiens Hart net op een Kiertje is Geopend, dat is een angst die niet mis te verstaan is, want het komt van ‘niet begrijpen’ wat er met ze aan de hand is.

Ze zien met de ogen van het lichaam nergens een aanwijzing, die hun kan vertellen wat er met ze aan de hand is, dus durven ze zich er ook niet over uit te spreken.

Ze houden het dus binnen in zich, waar de angst geen kant op kan.

Totdat ze iemand Tegenkomen, die hun Hart Raakt, zodat ze zich voorzichtig, door een Vorm van Herkenning, nog iets meer Openen.

Hoe het ook gaat, je Mag en Kunt Weten, dat er voor ze Gezorgd wordt.

Al je Deeltjes hebben hun eigen Pad te Gaan en zullen op hun eigen Unieke Wijze de Weg naar hun Hart Terug Vinden/ Herkennen.

Jij laat inmiddels je Licht en Liefde Schijnen over Alles en iedereen op Moeder Aarde en Helpt daarmee Oneindig veel meer dan jij je Bewust bent.

Het is arrogant om te ‘denken’, dat jij het Beter Weet en ‘ze’ wel even zult laten Weten, hoe het zit en gaat.

In de eerste plaats kan je alleen je eigen Unieke Ervaringen Weergeven, die Waar voor jou zijn.

En in de tweede plaats ken jij het Pad van je Deeltje niet, dus kun je ook niets Vertellen over hoe ze hebben te Leven en Terug te Keren naar hun Hart.

Wat jij ook ‘denkt’ te kunnen Aanbieden aan Workshops of C  Cursussen of wat dies meer zij.

Als het gaat over het ‘boven’ iemand Staan en doorgeven wat jij allemaal ‘denkt te Weten vanuit eigen Unieke Beleving, is het niet vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

Als jij in je Hart Woont en je wilt niets liever dan het Allerbeste voor jouw Deeltjes, dan heb je Respect voor de Wijze waarop het Deeltje met Alles Omgaat vanuit zijn of haar eigen Uniekheid.

Je Stimuleert, Motiveert door je Zelf in Alle Eerlijkheid en vol Respect te laten Zien.

Vol Zuivere Eerlijkheid en Openheid en Respect en vooral Onvoorwaardelijke Liefde.

Want dat Ben jij, maar jouw Deeltjes ook, wat hij/zij ook aan je laat Zien.

Jij Begrijpt en Weet omdat jij iets verder op je Pad Bent, maar laat jouw Deeltje Weten dat hij/zij in elk Moment goed is zoals hij/zij is, want dat Ben jij ook.

Lief Kind van het Licht, er wordt Oneindig veel van je Gehouden en jij bent bezig Evenveel van je Zelf te Houden en je Mag en Kunt al jouw Deeltjes, ongeacht waar ze Staan, daar bij Insluiten.

Dat is Eenheid, Lief Kind van het Licht

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten