Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 11 mei 2020

De Schepper - De Hoogste Vorm van Liefde is Compassie


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Dierbaar Kind van het Licht,

Het kan je gebeuren dat een Deeltje, een Dierbare, een Vriend(in) of een Familielid, jou niet begrijpt, of er niet voor Kiest je te Begrijpen.

Jij Straalt en Staat heerlijk dicht bij je Zelf en Staat daarin stevig in je schoenen.

Dat kan het betreffende Deeltje enorm irriteren en dan gaan ze vaak projecteren in de vorm van aanvallen, of manipuleren, door je te laten voelen dat ze het niet eens zijn met jouw Wijze van in het Leven Staan en je Keuzes, kortom, jij bent niet zoals zij willen dat je bent.

Jij Mag en Kunt dan Zeker Weten, dat zij ook een spiegel voor je zijn, waarin je Kunt en Mag Zien, dat jij daar ook vandaan komt.

Jij hebt ergens eerder op je Pad ook daar gestaan en dat te Her- en Erkennen zal je Helpen dat jij het betreffende Deeltje Begrijpt.

Niet verontschuldigt, maar Begrijpt, dat ze jou (nog) niet kunnen begrijpen, omdat ze daar (nog) niet aan toe zijn.

Dat laat jou Zien en Weten, dat discussie, waartoe ze je proberen te verleiden, geen zin heeft, want het gaat hier om ‘hun gelijk halen’!

En daar hoef jij niet aan mee te doen. Jij blijft bij je Zelf, bij de Liefde die je Bent in de Zekere Wetenschap, dat jou Deeltje daar ook zal komen.

Maar deze doet dit op eigen tempo, met gebruikmaking van eigen Keuzes. En dat is goed.

Betekent dit, dat je dus alles maar hebt te Accepteren vanuit Liefde? Nee, zeker niet!

Jij mag de Compassie (de Hoogste vorm van Liefde) laten Stromen en dit betreffende Deeltje vanuit Compassie, uit de weg gaan.

Ze Volledig de Ruimte gevend op eigen Wijze, de Weg terug naar Huis te Vinden. En dit doe je op jouw eigen Unieke Wijze.

Ban je ze dan uit je Leven? Integendeel! Het is een Zuivere Daad van Compassie, dat jij ze de Ruimte geeft in eigen Tempo te Groeien en jij blijft op jou Pad en Beschermt je Zelf daarmee.

Jij mag je met Deeltjes Omringen die Wel de Energie aan kunnen die jij Uitstraalt en die Blij met je zijn en waar jij je Goed en Blij bij Voelt.

Dat is pure Compassie, de Hoogste Vorm van Liefde voor je Zelf en je Deeltjes, waar ze ook Staan.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten