Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 25 april 2020

De Schepper - Licht en Duister


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Dierbaar en Gezegend Kind van het Licht,

Liefde Zegeviert Alles! Hoe kan dat?

Onvoorwaardelijke Liefde komt vanuit het Licht en Licht is Altijd Sterker dan duister.

Als jij een kamer binnen komt en het is er donker, steek een simpele kaars aan en het heldere Licht, zal de kamer Verlichten.

Je gaat Zien wat zich in de kamer bevindt en waar de deur zit en een eventueel raam, je kunt kijken, als er kasten staan, wat zich in de kasten bevindt.

Wanneer de deuren van de kasten worden geopend, sijpelt er Licht naar binnen en je kunt Zien, wat zich in de kast bevindt.

Staan er dozen in, dan open je de dozen en het Licht zorgt ervoor dat jij kunt vast stellen wat zich in de dozen bevindt.

En zo kun je doorgaan, het Licht doet zijn werk Uitstekend.

Jij bent Licht, een Prachtig Wezen van Licht, jij hebt afscheid genomen van het duister en met jou veel van je Deeltjes.

Er is dus een Enorme hoeveelheid Licht, dat niet meer te dimmen is, want wie eenmaal het Licht binnen in het Hart ontdekt heeft, kan niet meer terug, nog het ontkennen en Kiest daar ook niet meer voor.

Want Licht Bevrijd en lost de nachtmerrie op van het steeds herhalen van hetzelfde in de illusie.

Het herhalen stopt en alle kamers, waar nog geen licht brand, worden geopend omdat Licht, Licht gaat brengen in de duisternis.

Achter elke deur wordt gekeken, in alle kamers en de zich daar bevindende kasten en alle dozen worden na gekeken en onderzocht.

En het brengt heel veel aan het Licht, dat jij niet wist, omdat het voor jou verborgen werd gehouden.

En je staat versteld, want als het Licht eenmaal aan het Licht heeft gebracht, wat verborgen was, kan het nooit meer de duisternis in, want het heeft zich laten kennen. 

En zo zul je ontdekken dat het Licht ALTIJD sterker is dan het duister! ALTIJD!!!

Liefdevol, Prachtig Kind van het Licht, Geloof, Hoop en Vertrouw volledig op de Stroom van jouw Leven, want dat Is wat jij Bent in Onvoorwaardelijke Liefde.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten