Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 9 augustus 2019

De Schepper - Spiritueel Zijn


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Bijzonder Dierbaar Kind van het Licht, jij probeert zo Spiritueel mogelijk te zijn en maakt in je Uniekheid, daar je eigen Keuze in.

Jij Kiest bijvoorbeeld in Jouw Uniekheid, voor Veganistisch eten en op een Veganistische manier te Leven. Jouw Deeltje in Eenheid,  maakt vanuit eigen Uniekheid hele andere Keuzes.

Is daarin goed of fout, meer of minder, of hoger of lager? Absoluut niet!
Dus proberen, jouw Deeltje in Eenheid te ‘overtuigen’ dat jouw Gekozen Levenswijze de enig juiste is, is geen Respect tonen voor jouw Deeltje en diens Pad en Unieke Keuzes, die je niet eens Kent.

En dan mag je Zeker Weten, dat je niet Spiritueel Kunt worden, omdat je al Spiritueel Bent.

Jij Bent een Spiritueel Lichtwezen, die voor een Ervaringsreis door de illusie heeft Gekozen en daarbij in de vergetelheid is terecht gekomen, wat bij de illusie hoort.

Jij Bent in Eenheid, een Spiritueel Lichtwezen, altijd Geweest, je Bent het Nu in Eenheid en zult het Altijd Zijn, voor Eeuwig.

En dat deze Herinnering, in de illusie vervaagd is, wil niet zeggen, dat het geen Waarheid is voor Eeuwig.

Hou zou jij iets kunnen worden, wat jij al Bent? Dus, je bent op Weg, de Herinnering Volledig Terug te Krijgen, dat jij Volmaakt, Heel en Compleet Bent, voor Eeuwig.

En niet alleen jij Lief Kind van het Licht, maar al jouw Deeltjes in Eenheid ook, ongeacht waar ze zich Bevinden op hun Unieke pad, dat jij niet Kent.

Hoe zou het dan kunnen zijn, dat jij, wie van je Deeltjes dan ook, iets zou kunnen Leren, wat zij al Zijn? Net als jij, zijn ook zij in Uniekheid en Eenheid al Spiritueel!

Wil dat zeggen, dat jij jouw Deeltjes niet kunt en mag Helpen? Zeker wel, maar dan vanuit Respect. En op Gelijke Hoogte iets Aanreiken vanuit eigen Ervaring en jouw Deeltjes vervolgens de eigen Keuze laten maken.

Jij hebt het Recht om van je Zelf Geschapen Ervaringen te Leren en verder te gaan, maar dat heeft jouw Deeltje ook. Jij hebt het Recht van Keuze, maar ieder Uniek Deeltje van jou ook.

En al Zie en 'denk' je te Voelen, dat het de Keuze is, die volgens jou 'denken' geen goede Keuze is, dan heb je niet het Recht om daar een ‘mening’ over te geven, maar Respecteer je de Keuze.

Jij en al jouw Deeltjes mogen 'hun eigen builen vallen', zoals jij in Eenheid zo graag zegt. Hou van je Zelf, dan Houd je van Alles.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten