Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 15 augustus 2019

De Schepper - Jouw Unieke Taak


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Bijzonder Kind van het Licht, jij mag Er- en Herkennen, dat je in deze tijd op Moeder Aarde bent, om vanuit jou Unieke Zijn, mee te Bouwen aan het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde.

In elk Nu Moment, waar je ook Staat in het gehele Proces van Ontwaken, werk jij al mee aan deze Grootse Taak. Jij hebt er voor Gekozen voor je naar Moeder Aarde kwam.

Je hoeft niemand te Worden, want jouw Zelf is in elk Moment Goed Genoeg, waar jij ook Staat, in het hele Proces.

Je mag Zeker Weten Lief Kind, dat jij in dit gehele Proces, een Onmisbaar Goddelijk Deel Bent, vanuit jouw Uniekheid.

Jouw Uniekheid kan Absoluut niet gemist worden, want het is wat jij Bent en het is Nodig dat toe te Voegen, waar jij voor Gekomen Bent.

En als jij dit Accepteert, dan zal Alles als vanzelf Gaan, want dan laat je de Uniekheid Voor jou werken als jouw Zelf, het Licht en de Liefde die je Bent.

Het klinkt Simpel, maar het is ook heel Simpel en het hangt af van jouw Bereidheid te Aanvaarden, dat je in elk Moment goed Bent, zoals je Bent. Altijd en voor Eeuwig!!

Dat Is Overgave aan de Stroom van jouw Leven, die jouw Natuurlijke Unieke Stroom is en die Vrij is van de illusie.

Keer je af van de media, die jou probeert vast te houden aan een illusie, die bezig is zich uit te werken.

In de illusie is het heel erg om nog te leven, het is dan ook geen leven, maar overleven en daar mag je iets aan doen, door Liefde en Licht, vol Compassie te Sturen, naar Alles wat de illusie presenteert als Waarheid.

Ook zij die hun rol hierin hebben, voeren hun Contract uit en zijn een Radertje in het Grote Geheel. Ze Verdienen Meeleven, maar geen meelijden.

Ze Verdienen Licht en Onvoorwaardelijke Liefde, zodat ze Voortdurend in het Licht en in de Liefde in Eenheid en Uniekheid Gehuld Zijn.

Je kent het Pad niet, dat zij hebben te Volgen. Jij hebt alleen jou eigen Unieke Pad en dat is waar jij je mee Bezig mag Houden, ten Behoeve van je Zelf en van het Grote Geheel.

Kiezen voor de Onvoorwaardelijke Liefde die jij in Uniekheid en Eenheid bent, is de Voorwaarde die nodig is om er te zijn voor Moeder Aarde en Al Haar Leven.

Het maakt niet uit waar jij Staat in het Grote Geheel, maar Waar je voor Kiest!


De Schepper van Al wat Is


3 opmerkingen: