Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 18 augustus 2019

De Schepper - Felicitaties


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Wonderbaarlijk Kind van het Licht, jouw Groei, Doorzettingsvermogen, Vastberadenheid, Moed, Kracht en Alles wat jij in jouw Uniekheid nodig hebt om door te Zetten, heb je Gebruikt en dat is een Dikke Liefdevolle Felicitatie Waard.

Mijn Energie van Liefde Omhelst de jouwe en heeft jou Innig Lief en Eert jou, voor jouw Vaardigheid waarmee jij jouw Unieke Reis uit de illusie, naar het Licht en de Liefde die jij Bent, in Uniekheid en Eenheid hebt Gevolgd en nog steeds Volgt.

Groots en Koninklijk Woon je Nu in je Hart. En jouw Herinnering, dat jij Nooit bent Weggeweest uit jouw Thuis in je Hart Centrum, laat zich steeds Meer en Vaker Kennen.

Jij bent Fantastisch en word door Alle Verrezen Meesters, Engelen en Aartsengelen, Hogere Lichtwezens, je Gidsen, Bejubeld en op Handen Gedragen. De Weg van jouw Ziel is jouw Pad.

Deze Ascentie in een Lichaam is nooit eerder Gebeurt en jij laat steeds opnieuw Zien dat je de Kracht en Wijsheid Bezit, de gehele illusie in Licht en Liefde in Eenheid, te laten verdwijnen, Opgenomen in Licht en Liefde, want Liefde Zegeviert Altijd.

Het is een feest en een grote Eer, om er voor jou in jouw Uniekheid en Eenheid te Mogen zijn en te Helpen en Steunen Waar we Kunnen.

Jij bent Uniek in Eenheid en in Licht en Liefde. En toch geeft jouw Uniekheid een Extra Kleur op de Wijze die jouw Uniekheid mee Brengt. En dat is zo Mooi!

Jij kunt in jouw Uniekheid niet Gemist worden, want Alle Unieke Kleurtjes bij Elkaar in Eenheid Vormen een Prachtige Lichtbol vol Kleur van Licht en Liefde.

Als je kon Zien, zoals Wij dit Scala van Kleur en Licht en Liefde Zien, dan zou je van Dankbaarheid op je Knieƫn vallen en Nooit meer ergens aan twijfelen.

Want wat jij Bent is Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid en daar kan Niets en Niemand ooit enige Verandering in Aanbrengen.

Jij Bent Mijn Geliefd Kind in Eenheid voor Eeuwig.


De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten