Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 13 juni 2019

De Schepper - Mijn Inzichten over jou


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en heel Dierbaar kind van het Licht, jij Bent voor Mij een open boek.

Alles wat is voorgevallen in jouw Niet Ware verleden, is jou Gegeven omdat jij Gekozen hebt voor de Ervaring van een Leven zonder herinnering aan Mij als de LiedesEnergie die Ik Ben.

Daaruit is Alles ontstaan wat de afscheiding jou heeft gebracht aan ervaringen.

Deze ervaringen zijn er geweest om jou door middel van jouw Keuzes terug te brengen naar de Kern van Liefde in jouw Hart in Eenheid.

Wat jij als negatief hebt ervaren, (en nog vaak), komt uit je ‘denken, die jij in handen van een deeltje hebt gegeven, genaamd ‘ego’!

Maar werkelijk NOOIT ben jij door deze volkomen onware vergetelheid, ook maar voor een Nu Moment, afgescheiden geweest van de Liefde die jij Bent en dus van Mij.

Dat is onmogelijk! Want Alles is Liefde, ook in jouw zogenaamde niet bestaande verleden. De Kern van Liefde is altijd Aanwezig in het Nu.

Alles is Nu, zonder uitzondering, ook jouw onware, gespeelde drama, die er geweest is om jou te laten Ervaren wat onwerkelijk is en wat de Waarheid is.

Er is en Bestaat alleen elk Nu Moment, die jou de Eeuwigheid in Eenheid in draagt, als jij Alle onware dingen, die geen fundament van Liefde hebben, laat Gaan.

Op dat punt sta jij in Eenheid Nu, en Alles dat jij nog vast houd, daar Kies jij voor en verlengd al jouw gevoelens van onwaardigheid enzovoort.

In elk Nu Moment Ben Ik bij je geweest toen jij jouw Reis uit de onware wereld maakte in het Nu, terwijl jij in de volle overtuiging leefde dat jij moest overleven.

En ik heb Gezien hoe het allemaal voor ieders Uniekheid gegaan is en welke onware rollen jij in Eenheid gespeeld hebt en welke capriolen jij gemaakt hebt.

Maar ik heb jou in Eenheid Keuzevrijheid gegeven om aan jouw wensen in Eenheid te voldoen.

En een Belofte van Keuzevrijheid houdt in dat er niets veranderd wordt aan jouw Keuzes, omdat Ik Zeker Wist, dat jouw Keus je uiteindelijk Thuis bracht.

Maar je Bent eigenlijk nooit bij Mij vandaan geweest, maar droomde een nachtmerrie op aanvraag, terwijl Ik erbij was.

En ik Zie, hoe Sterk, Krachtig en Zegevierend en Liefdevol jij door je Keuzes gegaan Bent.

Mijn Schepping, de Kroon op mijn Schepping Ben jij in Eenheid en Ik geef je Mijn Volle Vertrouwen dat jij in Eenheid de weg naar Huis Terug vind, in Bewustzijn.

Overgave aan de Stroom van het Leven vol Vertrouwen brengt je helemaal terug bij de Her-Innering van de Liefde die jij Bent lief en Dierbaar kind van het Licht.

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: